Dział Ogólny > PES 2011
Tottenham Spurs w PES 2011
Cesc Fabregas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnie róbmy z PESa drugiej FIFY która mydli oczy ilością ale nie jakością.
--- Koniec cytatu ---
Jeśli chodzi o ligi to szkodzi, żeby było ich więcej? Im więcej tym lepiej :) "Druga FIFA" to mam nadzieję FIFA 10 na PC? :)
es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmoim zdaniem powinno być 6 lig(dodać niemiecką) w pełni licencjonowane + masa zespołów w others. I do tego mozliwość zrobienia kilku lig jeśli ktoś będzie chciał....
--- Koniec cytatu ---
i z tym się zgadzam :)
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJeśli chodzi o ligi to szkodzi, żeby było ich więcej? Im więcej tym lepiej :) "Druga FIFA" to mam nadzieję FIFA 10 na PC? :)
--- Koniec cytatu ---
Cesc popatrz jakie teraz jest zatrzęsienie różnych patchy :/ Nie można swobodnie zacząć grać BaLa czy ML bo co nowy patch to wszystko się pieprzy :/
Że nie wspomnę o tragicznych switchach. Tyle problemów już dawno nie było jeśli chodzi o dodatki :/ Im więcej lig tym większy burdel i więcej roboty dla twórców patchy i OFów. Będą wychodzić patche, które poprawią tylko np. 30% lig. Wolę więc tych 6 które można w miarę szybko poprawić :)
Sprinter.:
pożyjemy zobaczymy...
Arkowiec_Gdynia:
kurde jak już Liverpool miał licencje to po co ją zabierają. Zawsze gram The Reds , a nie chce grać jakimś "mersysajd red" jak w PES5...
Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEkurde jak już Liverpool miał licencje to po co ją zabierają. Zawsze gram The Reds , a nie chce grać jakimś "mersysajd red" jak w PES5...
--- Koniec cytatu ---
bo mogę mieć tylko 2 licencje z Premier League,
Nawigacja
[#] Następna strona