Dział Ogólny > PES 2011

Tottenham Spurs w PES 2011

<< < (2/11) > >>

★Aveiro★:
Jak dla mnie ,to może nie być ,ani jednej  drużyna licencjonowanej  ,tylko żeby były wolne sloty !!

blackout.:
Idąc tym tokiem myślenia, to powinna być cała czołówka Premier League, czyli MU, Chelsea, Arsenal, Tottenham, MCity, Aston Villa i Liverpool. Przecież oni zaliczyli dobry sezon.  :D

Dawidekss:
Aston Villę zrobią dopiero jak się EA licencja skończy i Konami wykupi ;p

es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak dla mnie ,to może nie być ,ani jednej  drużyna licencjonowanej  ,tylko żeby były wolne sloty !!

--- Koniec cytatu ---
ale dla tych co grają online to prawdziwa "kupa" przy szukaniu prawdziwych nazw online, gdzie jeszcze nie można ich sobie zmienić :/ pół biedy jak tylko nazwa jest nieprawdziwa, ale gdy i piłkarze mają fałszywe nazwiska to dla mnie granie takim zespołem traci cały urok.

Dawidekss:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEale dla tych co grają online to prawdziwa "kupa" przy szukaniu prawdziwych nazw online, gdzie jeszcze nie można ich sobie zmienić :/ pół biedy jak tylko nazwa jest nieprawdziwa, ale gdy i piłkarze mają fałszywe nazwiska to dla mnie granie takim zespołem traci cały urok.

--- Koniec cytatu ---

wtedy to już nie jest ten zespół tylko coś z Mozambiku wstawione do którejś ligi

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej