Dział Ogólny > PES 2011
Wywiad z Seabassem podczas Gamescom w Niemczech!!!
Ukassiu:
ja byłem wierny PESowi i się nie zawiodłem.:P choć w tym roku już myślałem czy nie przesiąść się na fifę,ale z tego co widzę to na pewno nie gdyż jest naprawdę ogromny skok do przodu który widzą wszyscy nawet redaktorzy pism którzy byli za fifą do tej pory.. no nie licząc tych naszych forumowiczów którzy nie mogą uwierzyć że PES w tym roku bardzo przybliżył się do fify.
Jest jeszcze parę mankamentów które mam nadzieję że poprawią np,praca bramkarzy,choć i tak tu widać sporą poprawę w porównaniu do PES 2010
Cesc Fabregas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja byłem wierny PESowi i się nie zawiodłem.:P choć w tym roku już myślałem czy nie przesiąść się na fifę,ale z tego co widzę to na pewno nie gdyż jest naprawdę ogromny skok do przodu który widzą wszyscy nawet redaktorzy pism którzy byli za fifą do tej pory.. no nie licząc tych naszych forumowiczów którzy nie mogą uwierzyć że PES w tym roku bardzo przybliżył się do fify.
Jest jeszcze parę mankamentów które mam nadzieję że poprawią np,praca bramkarzy,choć i tak tu widać sporą poprawę w porównaniu do PES 2010
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem, może ta wersja na gamescom jest poprawiona i jest lepsza, ale filmiki z bety nie powalają, wręcz przeciwnie :)
Ukassiu:
ja jestem zadowolony z gameplaya z gamescom,a i te wypowiedzi ludzi którzy w nią grali osobiście o czym świadczą co nie? tym bardziej ze byli do tej pory fanami fify,a PESa gnoili co roku...
Cesc Fabregas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtym bardziej ze byli do tej pory fanami fify,a PESa gnoili co roku...
--- Koniec cytatu ---
Pesa gnoili bo był słabiutki :) Logiczne, teraz jest lepszy, więc go chwalą :)
Dawidekss:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEteraz jest lepszy, więc go chwalą :)
--- Koniec cytatu ---
no właśnie. i sam powiedziałeś to co chciał powiedzieć Łukasz :D
Nawigacja
[#] Następna strona