18 Kolejka
0 : 2
Stzrelcy:
Arsenal:Gerrard
8'
N'gog
52'
Zmiany:
Arsenal:Torres
N'gog
8'
Kartki:
Leeds:Barusso
65'
Tak padły bramki:
8 minuta: Podanie do Gerrarda ten wychodzi sam na sam, doganiają go zawodnicy lecz ten ichprzekłada i szczęśliwie piłka wtacza się do bramki
52 minuta:Akcja Rodrigueza i wrzutka tam pojedynek główkowy wygrywa N'gog i strzela bramke na 0:2
Składy:
Leeds
Arsenal
Bramki:
Gerrard na 0:1
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEBramka na 0:2 N'gog
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wielkie Transfery Leeds !
Angel Di Maria Aaron Lennon
Leeds United pozyskało dwóch świetnych piłkarzy mianowicie Aarona Lennona i Di Marie ten pierwszy będzie występował będzie z 19 a Di Maria z 29, kwoty obu transwerów nie ujawniono ale media spekulują że za 2 zawodników Leeds zapłaciło ok 15 mln Euro
Rozmowa z Di Marią
TS-The sun
DM-Di Maria
TS:Witam, bardzo szokujący wybór
DM:Witam, dla nie których to może szok, dla mnie nie
TS:Dlaczego akurat Leeds
DM:Dlaczego? jest to klub z historią i będe chciał im pomóc w odzyskaniu tytułu Mistrzów Anglii
TS:Czy nie uważa pan że przenosinu z Madrytu do Leeds to spory krok w tył
DM:Nie sądze tak, byłem nie potrzebny Jose Mourinho więc zostałem wystawiony na liste transferową
TS:Napewno pan miał oferty z lepszych klubów
DM:Jedyny klub który złożył oferte był Werder ale mój Agent odrzucił ją a wybrał właśnie Leeds
TS:Można usłyszeć i przeczytać że kiibce Realu żałują odejśca właśnie Di Mari z Bernabeu
DM:Nie miałem za dużo szans do gry więc nie będe siedział na ławce, musiałem zmienić otoczenie i myśle że Trener Grayson będzie stawiał na mnie
TS:Przyszedł w raz z Tobą do klubu Aaron Lennon, co pan o nim sądzi ?
DM:Jedyne starcia jakie z nim miałem to reprezentacja, jest bardzo szybkim prawo skrzydłowym zawodnikiem lecz bardzo filigranowy, myśle że wraz z Aaronem dużo wniesiemy do gry Leeds
TS:A jaka atmosfera panuje w szatni ?
DM:Widać że piłkarze mają ochote na Europejskie Puchary, z tego co mi wiadomo mają 10 miejsce i chyba 3 pkt straty do 6 miejsca premiowanego grą w Lidze Europa
TS:Ostatnie pytanie, w składzie nie jesteś jedynym Argentyńczykiem
DM:Tak ciesze się bardzo że jest Batalla w drużynie, dzięki niemu od razu oswoiłem się z zawodnikami i trenerami
TS:Właśnie apropo oswajanie się to jak Cię kibice przyjeli ?
DM:Byłem bardzo pozytywnie zaskoczony, na prezentacji był pełen stadion, myśle że na każdym meczu będzie tak.
TS:Dziękuje za wywiad
DM:Ja również dziękuje i dowidzenia