Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PES6: Update Patch v1.0
Pawel_875:
Pro Evolution Soccer 6: Update Patch v1.0
Witam! Naszła mnie ostatnio taka myśl, by zrobić patcha. Chciałbym, by była w nim liga Grecka. Patch ma mieścić:
- uaktualnione składy na sezon 2010/2011 (Premier League, Ligue 1, Serie A, 1.Bundesliga (za Eredivisie) i Primera Division
- reprezentacje: Bośnia za Łotwę, Algieria za Angolę, Egipt za Togo, Honduras za Trynidad i Tobago, Korea Płn za Arabię S. i Nowa Zelandia za Iran
- w Others A - inne europejskie zespoły
- w Others B - 5 holenderskich: Ajax, Alkmaar, Feyenoord, PSV, Twente
- w Others C - Grecja
I teraz szukam ludzi do pracy przy patchu: mam na myśli kitsy, twarze z ligi greckiej. Zapraszam do dyskusji na temat Update Patch
Sensitive:
Cześć. Widzę, iż kolega ma pomysł na własnego patcha. Turcja czy Grecja? hmmm ... według mnie te drugie. Pomysł w realizacji takich lig dość ciekawy, więc wystarczy mi tylko powiedzieć powodzenia. Co do strojów, do tych lig nie posiadam, więc nie mógłbym Ci pomóc. Natomiast wiem, że na tym forum są osoby, które potrafią wytwarzać aktualne stroje.
... a tak już na poważnie, "Paweł" mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości Update Patch v1.0 ujrzy na światło dzienne :)
Plonowiec:
tak dobry pomysł miałem ostatnio patch bodajże we hellas 2007 patch z ligą grecką fajnie się grało
Pawel_875:
Właśnie dlatego chcę zrobić ligę Grecką, ostatnio jest bogata w ciekawych zawodników, Panata ma dwóch reprezentantów Francji, Olympiakos zawsze mocne, PAOK ostatnio też wbija do czołówki (najważniejsi piłkarze: Vieirinha, Contreras, Pablo Garcia, Salpingidis + polak Sznaucner), Aris (Cesarec, Toni Calvo, Toja), jeszcze jest Larissa czy Kavala - właśnie dlatego zdecydowałem się na tą ligę
Plonowiec:
jak chcesz mam taki hiszpański patch moge ci dac twarze zespołu Panathinaikos Aek Aris Paok Olympiakos i stroje
Nawigacja
[#] Następna strona