Archiwum > Rozrywka

last.fm

<< < (7/13) > >>

NexaT:
Nie musisz uruchamiać po jednej..

Nederland:
Gdy wrzucasz powiedzmy 50 utworów do Winampa, odtwarzają się jeden po drugim. Można tak zapętlić listę utworów, by po odsłuchaniu ostatniego utworu pierwszy automatycznie się odtwarzał i tak dalej. O to chodzi?

blackout.:
Scrobbler działa tak, że jak odtwarzasz w Winampie czy Windows Media Player jakąś piosenkę to ona automatycznie przesyła się na stronę. I nie trzeba odpalać osobno każdej piosenki, tylko masz listę odtwarzania i możesz losowo lub po kolei odtwarzać utwory z niej i to co słuchasz przesyła się na stronę.

pawlodar_10:
No ok, ale słuchałem przed chwilą przez godzinę mojej listy odtwarzania w Winampie, a i tak na stronie w ostatnio odtwarzanych mam tylko jedną piosenkę z wczoraj przed północą. Ten program do scrobblowania cały czas jest otwarty.

REJESTRACJA lub LOGOWANIEGdy wrzucasz powiedzmy 50 utworów do Winampa, odtwarzają się jeden po drugim. Można tak zapętlić listę utworów, by po odsłuchaniu ostatniego utworu pierwszy automatycznie się odtwarzał i tak dalej. O to chodzi?

--- Koniec cytatu ---

Myślałem po prostu, że trzeba słuchać muzyki za pomocą strony, a odtwarzanie w Winampie nic nie daje.

blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo ok, ale słuchałem przed chwilą przez godzinę mojej listy odtwarzania w Winampie, a i tak na stronie w ostatnio odtwarzanych mam tylko jedną piosenkę z wczoraj przed północą. Ten program do scrobblowania cały czas jest otwarty.

--- Koniec cytatu ---

A masz włączone scrobblowanie w programie i jesteś zalogowany w programie?

A ta muzyka na stronie jest tylko dodatkiem, a głównym sensem tej strony jest prowadzenie statystyk na temat twojej muzyki poprzez przesyłanie utworów, które słuchasz w WMP czy Winampie. ;) Radio na last.fm tworzy się poprzez muzykę, którą słuchasz po prostu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej