Powiem tak . Inter jest najlepszym klubem w Europie , ale nie gra najlepszej piłki .
No w końcu zrozumiałeś, a do Antimadridista ja mówię tylko o kupowaniu meczów,nie umiejętności piłkarzy
pamiętny mecz na Stamford Bridge i popis Overbo
Moglibyście się zastanawiać, gdyby Inter wygrał Puchar Europy nie mierząc się bezpośrednio z Barceloną, ale ją pokonał, więc Barca jest najlepsza... ale co najwyżej w Hiszpanii.
Dokładnie , jak widać niektóre dzieci tutaj jeszcze tego nie przyswoiły heh
Masz umysł dziesięciolatka i z tego powodu łączę się z Tobą w żalu, no i z ludzmi, z którymi masz do czynienia na co dzień, bo oni mają najgorzej...
Wiem ,że brak ci argumentów,ja w porównaniu do ciebie przynajmniej podaje fakty,a ty mity o swoim klubie...aha i pozdrów swoich kumpli z piaskownicy, gówniarzu
Piłkarz angielski to robol, rzemieślnik budowlany, piłkarz hiszpański to artysta i wirtuoz, taka jest różnica pomiędzy tymi ligami. Jeśli Tobie imponuje gra, której podstawą jest siła fizyczna, Twoja sprawa.
Piłkarze z La liga to panienki i nurki,ktoś ich dotknie i już leżą na murawie
,to jest obraz ligi hiszpańskiej,ja tam nie widzę żadnych artystów,nudna i nieciekawa liga.Liga Angielska charakteryzuje się szybkim tempem i ciekawymi meczami,tam graja prawdziwi piłkarze z krwi i kości,nie żadne panienki na obcasach,krew, waleczność to jest idea piłki nożnej która jest atrakcyjniejsza,dlatego też Liga Angielska bije na głowę Hiszpańską.