Dział Ogólny > PES 2011

4vs4 w PES 2011

<< < (3/6) > >>

L.A.:
2vs2 było dobre w 10... gdy gramy z kumplami to jest niezła jazda ;P fakt jest kilka małych błędów ale jakoś specjalnie nie przeszkadzają w grze... chyba najbardziej ta zmiana zawodników czasami szwankuje...

4vs4 o ile pamiętam było tylko w starych pesach i było zajebiste :D mowa o tych bez tej nowej numeracji ;]

bumacz:
No zobaczymy . W pesie 10 grałem w 2 w drużynie vs. pc i było fajnie ,aczkolwiek ta zmiana jak wcześniej wspomniano troszkę szwankowała . Na pewno sprawdzę ; d

adrixcx:
2 na 2 to było najlepsze w pes 6... w 10 jedna wielka kopanina chociaż czasami były dobre mecze.. w 6 to ciężko było sie oderwać od 2 na 2 jeden na jeden nie grałem nic prawie ;d mogli by przywrocić grupy byłby ogień 4 na 4? czemu nie dobry pomysł ale mogą być dużę lagi no cóż zobaczymy panowię.

anusiak12-1993:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEI tak najlepszy jest wykaz platform

--- Koniec cytatu ---

WINDOWS hahahaahahahahaha ale jajca!!!!!

es_sabbi:
1vs1 2vs2 4vs4 to naprawde zwieksza mozliwosci zabawy :) oraz mozliwosci tworzenia nowych trybow gry :) nowych pucharow itd :) wiecej zabawy przynosil mi zawsze 2vs2 gdzie z Deimianem gralismy przeciw Matipowi&Belzebubowi niż tryb 1vs1 :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej