Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Prace nad nowym Of'em by DybczaQ do PES Smoke Patch 1.8

(1/6) > >>

DybczaQ:
Od dziś będę robił od nowa OF do PES 2009 Smoke patcha tylko że będą zaktualizowane:
- lata piłkarzy,
- transfery,
- nr. zawodników na koszulce,
- nazwy piłkarzy,
*jak będzie to w miarę szybko to się postaram na sam koniec jeszcze zrobić formacje*

UWAGA !!!
Prace będą wykonywane w weekendy, a w tygodniu jak będę miał czas :PP

(bo wiecie jak to jest szkoła, dom, odrabianie lekcji, nauka, treningi, itp.)

A i mam pytanie chcielibyście żebym uaktualniał statystyki zawodników i tworzył tych co nie ma ??
Proszę o odp. (tylko musicie pamiętać że wtedy tworzenie OF'a będzie dłuższe, pierwszego of'a wstawię zaraz po skończeniu ligi ang a później po każdej lidze będę wstawiał jak ją zrobię) :P

DybczaQ:
Próbka mojego of'a jak to będzie wyglądać. Zobaczcie w Arsenalu samych bramkarzy almunia fabianski mannone i szczesny. I piszcie czy pasi takie cos robienie :P

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

A powiedz cie mi jak pisać nazwiska np:
1.Gael Clichy
2.Gael CLICHY
które z tych dwóch ???

hugo9211:
pasi pasi bardzo fajnie a z nazwami to bez wiekszej roznicy bo latwo mozna to zmienic wystarczy pes editor i 2 min

DybczaQ:
Wiem wiem ale tak się tylko pytam bo ja chce prawie całe nazwiska piłkarzy pisać :P (1)
A ściągałeś próbkę ?? Jak ci się podoba??
Tylko zdajesz sobie sprawę że to będzie długa i ciężka praca :P ale się spróbuje postarać :P

hugo9211:
ściągłem ale ciezko mi ocenic bo dokladnie to niewiem na jakim etapie jestes bo widze ze sa chyba wszyscy zawodnicy ktorzy przyszli do anglii ale nieusunoles wszystkich ktorzy odeszli np.mascherano czy degen z liverpoolu ale pozytywnie wiem ze dopiero zaczales wiec niepoganiam tylko czekam w na kolejny update

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej