Dział Ogólny > Archiwum Karier

Rosją na podbój Europy!! Mecz ze Szwajcarią + ankieta zapraszam

<< < (59/66) > >>

reddevil8911:
Wielkie otwarcie Stadionu Narodowego w Warszawie.

Lepszego meczu otwarcia Stadion Narodowy nie mógł się spodziewać. Po kosmicznym meczu aż 9 zdobytych golach, wszyscy kibice w Polsce oraz w Europie nie mogą się doczekać na Euro2012 które odbędzie się w Polsce i Ukrainie.

Wybaczcie że nie będzie relacji,gdyż nie będę opisywał dość obszernie meczów sparingowych.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Po meczu powiedzieli:

Joachim Loew: Ten mecz to istne szaleństwo, cieszy mnie bardzo wygrana. Polska może miło zaskoczyć swoich fanów na Euro. Musimy lepiej zacząć grać w defensywie. Bo atak dzisiaj był bardzo skuteczny.

Franciszek Smuda: Bardzo słabo wyglądała nasz gra w obronie. Ale to dopiero pierwszy wspólny mecz tej formacji. Chłopaki dzisiaj pokazali ducha walki zabrakło nam trochę szczęścia. Bardzo chcieliśmy wygrać, było to zresztą widać na boisku. Wynik może i słaby, ale gra bardzo dobra, ja jestem dobrej myśli przed meczami o stawkę.

Robi1908:
Ależ mecz z Polską na otwarcie stadionu Narodowego w Warszawie! Jako polak , jestem bardzo smutny z porażki Polski jednak jako twój kibic Rosji jestem dumny! Dobrze zacząłeś kontynuacje z Rosją , powodzenia!  ;)

Emilek1908:
Piękny mecz na otwarcie stadionu :) I na dodatek wygrany przez Ciebie. Super! :)

reddevil8911:
Vesti 24

Nowym selekcjonerem reprezentacji Francji zostaje nikt inny jak słynny "Zizou", czyli Zindedine Zidane. Wielka postać francuskiej piłki ma być lekiem na słabą ostatnio dyspozycję Trójkolorowych.

Przychodzę do tego zespołu z misją, postawienia go na nogi. Ostatnie lata były bardzo chude, zawodnicy nie szanowali w ogóle swojego trenera, mam nadzieję że ze mną będzie inaczej. Mamy bardzo młody perspektywiczny zespół, i mam nadzieję na dobry występ na Euro 2012.

U współgospodarzy Euro 2012 też zmiana na stanowisku trenera, zwolnionego Jurija Kalwynietcewa zastąpił holenderski szkoleniowec Frank Rijkaard.

Reprezentacja Ukrainy, ma wielu dobrych graczy, i jedną wielką gwiazdę Andriya Shevchenkę. Fajnie że już teraz zagramy 3 mecze, aby bardziej zgrać zespół. Najpierw pojedynek z Francją mojego przyjaciela Zidane'a, już nie mogę się doczekać.

2 mecz memoriału

Mecz pomiędzy Francją, a Ukrainą nie był zbyt ciekawym meczem. Gole zdobyli Horoau i Shevchenko.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Znamy już wygląd maskotek na Euro, teraz do naszych zacnych forumowiczów będzie należeć jak się mają nazywać. Swoje propozycję piszcie w komentarzach.

Emilek1908:
Maskotki Pivko i Vodko :D
A ten remis to dobry wynik dla Ciebie. :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej