Dział Ogólny > Archiwum Karier

Rosją na podbój Europy!! Mecz ze Szwajcarią + ankieta zapraszam

<< < (63/66) > >>

reddevil8911:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEszkoda tej grupy D! bo jedna z najmocniejszych ekip musi odpasc... jak dla mnie faworytami grup sa: holandia, rosja lub hiszpania, niemcy, francja ;] z drugim miejscem moze byc roznie ;) powodzenia zycze!

--- Koniec cytatu ---

Chodzi o grupę C, ja typuję że tym zespołem będą Włochy. A awansują pewnie Anglia i Niemcy.

Daro.:
Masz niezłą grupę z której powinieneś wyjść z 2 miejsca. ; ) Słowacja ma chyba największego pecha. :D

Giggs11:
Eh... beznadziejne opowiadanie po co je piszesz :|
Nie no żartuje opowiadanie the best! Druga najlepsze na forum :).
Pozdrawiam

reddevil8911:
Joachim Loew podał skład 23 osobowej kadry na mecz ze Szwajcarią:

Loew: To będzie szansa na pokazanie się młodym graczom, mam nadzieję że ją wykorzystają. Pozatym szukamy nowej jakości w naszej grze, mamy sporo rzeczy do poprawy. Na Euro nie będzie przeproś tym bardziej że mamy tak ciężką grupę.

Bramkarze: Akinfeev, Gabulov,

Obrońcy: Ignashevitch, V. i A. Berezutcy, Anyukov, Shennikov, Kolodin, Nababkin.

Pomocnicy: Zhirk, Denisov, Mamaev, Bilyaletdinov, Saenko, Dzagoev, V. Bystrov, Kasaev.

Napastnicy: Arshavin, Pavluchenko, Kherzakov, Sychev, Pogrebnyak, Bukharov.

Nowe twarze w reprezentacji Rosji:

Vladimir Gabulov 27 bramkarz Dynamo Moskwa.

Kiriłł Nababkin 24 letni obrońca CSKA Moskwa.

Alan Kasev 24 letni pomocnik Rubinu Kazań.

Aleksandr Bukharov 25 letni napastnik Zenitu St. Petersburg.

Emilek1908:
No nie jest to najtrudniejsza grupa, powinieneś dać sobie radę. Teoretycznie najsłabsza grupa to grupa D, grupa śmierci do zdecydowanie C i tak jak reddevil myślę że odpadną Włosi. Sam osobiście chciałbym żebyś wyszedł z grupy Ty i Bośnia, ale ze Szwecją i Hiszpanią to jest mało realne ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej