Dział Ogólny > Archiwum Karier

Rosją na podbój Europy!! Mecz ze Szwajcarią + ankieta zapraszam

<< < (8/66) > >>

reddevil8911:
RZPN podpisał dzisiaj umowę sponsorską z producentem napojów wyskokowych rosyjską firmą Smirnoff. Umowa będzie obowiązywała przez następne 2 lata. Automatyczne przedłużenie umowy jest związane z awansem Sborney na Finały Euro do Polski i Ukrainy. Będzie to nowy sponsor reprezentacji Rosji.

reddevil8911:
Mam zainstalowany patch od PesEdit i All NT patch niestety ten drugi nie do końca mi działa. :(  pokazuje mi zamiast normalnych składów te z czystego PESA, ma ktoś pomysł jak to rozwiązać? ( dodam tylko że już 3 razy robiłem od nowa instalkę PESA)

reddevil8911:
Kolejne mecze towarzyskie zaplanowane!

21.01.2010 Sankt Petersburg Rosja - Argentyna

25.01.2010 Chorwacja - Rosja

reddevil8911:
Znamy skład Rosji na mecz z Argentyną.

Zaskakujący jest brak Dzagoeva i Berezutskiego

reddevil8911:
WIELKA WIELKA SBORNAJA!!!
Rosja 4: 1 Argentyna                        
                         32' 62'Pavluchenko         23' Higuain
                        35' 40' Arshavin

Ależ gra naszych chłopców, pokazali dzisiaj i orli pazur, brawo brawo. Świetny mecz Arshavin, Pavluchenko, ale największą pracę wykonała linia pomocy z Mamaevem na czele ani razu nie przeszli go gwiazdorzy Argentyny.  Joachim Loew, zaczął w końcu dobrze układać nasz zespół.

PS: Chociaż i tak złośliwi powiedzą, że duży wpływ na taką grę miał nowy sponsor ;D

Najciekawsze momenty:

23' Małe Deja Vu wśród kibiców Rosji, pierwszy strzał Argentyny w meczu i odrazu gol Higuaina 0:1

32' Pavluchenko po pięknej centrze Bystrova głową pokonuje Romero 1:1

35' Arshavin głową na 2:1 znowu asystuje Bystrov

40' Kopia sytuacji z 35 minuty, znowu asystuje Bystrov, a strzela Arshavin 3:1 ( Małe Trzęsienie ziemi przeżyli gracze Argentyny)

62' Pavluchenko w zamieszaniu w polu karnym głową na 4:1!!!!!!

65' Z boiska schodzą Bystrov, Arshavin, Pavluchenko, wchodzą Saenko, Kherzakov, Bilyaletdinov

77' Jaskółki w polu karnym próbuje Di Maria, za co otrzymuje żółtą kartkę

Joachim Loew: Chłopcy dzisiaj w 130% zrozumieli założenia taktyczne na ten mecz. Wróciła skuteczność, pokonaliśmy bardzo dobrą drużynę. Każdy piłkarz zagrał genialne spotkanie jestem bardzo szczęśliwy. Powoli zaczyna krystalizować się pierwszy skład.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej