Dział Ogólny > Archiwum Karier

Rosją na podbój Europy!! Mecz ze Szwajcarią + ankieta zapraszam

<< < (11/66) > >>

reddevil8911:
WYNIKI LOSOWANIA PODZIAŁ NA GRUPY ELIMINACYJNE EURO 2012

Grupa A   Francja,  Szwecja, Irlandia Północna, Macedonia, Albania, Andora

Grupa B   Portugalia, Serbia, Bośnia i Hercegowina, Słowenia, Armenia, Luksemburg

Grupa C   Chorwacja, Rumunia, Bułgaria, Węgry, Kazachstan, San Marino

Grupa D   Hiszpania, Turcja, Finlandia, Łotwa, Gruzja, Azerbejdżan

Grupa E   Holandia, Czechy, Norwegia, Litwa, Estonia, Malta

Grupa F   Rosja, Dania, Szkocja, Belgia, Mołdawia, Wyspy Owcze

Grupa G   Niemcy, Słowacja, Austria, Białoruś, Czarnogóra

Grupa H   Włochy, Grecja, Irlandia, Cypr, Islandia

Grupa I   Anglia, Szwajcaria Izrael, Walia, Liechtenstein

Napiszcie w komentarzu która grupa wydaje się najsilniejsza, najsłabsza i najbardziej wyrównana

reddevil8911:
Najbliższe mecze eliminacji ME  Grupa  F

03.09.2010
Thorshavn Wyspy Owcze - Rosja

Glasgow Szkocja - Mołdawia

Bruksela Belgia - Dania

07. 09. 2010
Moskwa Rosja - Dania

Kiszyniów Mołdawia- Belgia

Glasgow Szkocja  - Wyspy Owcze

Specjalnie dla Channel One Russia wywiadu udzielił Joachim Loew.

Dz: Witam jak pan ocenia  losowanie?

JL: Witam, losowanie uważam za udane. Czekają nas ciekawe mecze, dobrze mamy kilka naprawdę mocnych ekip, będzie z kim się mierzyć.

Dz: Dania, Belgia, Szkocja której drużyny obawia się Pan najbardziej?

JL: Trudno powiedzieć, Dania wydaje się najmocniejsza  lecz nie lekceważyłbym też Szkocji i Belgii. Oni będą groźni, szczególnie na własnym terenie.

Dz: A co z tak zwanymi "outsiderami"?

JL: Chodzi panu o Wyspy Owcze i Mołdawię? To nie są piłkarze nawet średniej marki, ale u siebie grając 11 w obronie będą chcieli sprawić nie lada niespodziankę, musimy na nich uważać.

Dz: Początek eliminacji będzie taką sinusoidą dla pana piłkarzy, najpierw Wyspy Owcze na wyjeździe, a potem u siebie Dania, która będzie chciała pokazać już na początku swoją siłę.

JL: To prawda, piłkarze będą musieli dobrze się przygotować na tych rywali, ale mamy na to  jeszcze 2 mecze towarzyskie. One pozwolą mi już całkowicie ustalić kadrę na mecze eliminacyjne.

Dz: Pracuje pan już ponad miesiąc z kadrą narodową Rosji, co pan może powiedzieć nam kibicom o naszej drużynie.

JL: Macie bardzo dobrych zawodników, myślę że zajęcie 1 miejsca w grupie jest w ich zasięgu. Najważniejsze dla mnie jest to ,że zawodnicy zapomnieli o nieudanych eliminacjach MŚ. Teraz chcą wszystkim na boisku udowodnić swoją wielkość.

Dz: Odkrył pan takich piłkarzy dla kadry Rosji, Pavla Mamaeva i Dmitrija Torbinskiego, czemu akurat oni?

JL: Nie umiem panu na to pytanie odpowiedzieć, ale ci zawodnicy są młodzi a mają wielki talent, Sbornaja będzie miała z nich pożytek na lata.

Dz: Ostatnie pytanie, która grupa pana zdaniem jest najmocniejsza a najsilniejsza?

JL: Moim zdaniem najsilniejsza jest nasza grupa( śmiech) ale jeśli miałbym wybierać to byłaby to grupa D Hiszpania, Turcja i Finlandia, gwarantują wielkie emocje w grupie. A co do najsłabszej to grupa C  Chorwacja powinna rządzić i dzielić w tej grupie.

Dz: Dziękuje za wywiad.

JL: Ja również, dzięki.

MasterCreati:
z wyspami nie powinieneś mieć problemów..

reddevil8911:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEz wyspami nie powinieneś mieć problemów..

--- Koniec cytatu ---

Też tak myślę, jakie są twoje typy na grupy?

Robi1908:
03.09.2010
Thorshavn Wyspy Owcze - Rosja 0:4

Glasgow Szkocja - Mołdawia 2:0

Bruksela Belgia - Dania 1:1

07. 09. 2010
Moskwa Rosja - Dania 2:1

Kiszyniów Mołdawia- Szkocja 0:5

Bruksela Belgia - Wyspy Owcze 3:0

:) :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości