Dział Ogólny > Archiwum Karier
Rosją na podbój Europy!! Mecz ze Szwajcarią + ankieta zapraszam
reddevil8911:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDenisov Mój Pomysł;d
--- Koniec cytatu ---
Ale to ten z Zenitu ;D
MasterCreati:
Glushakov i Sychev fajnie że ich powołałeś zwłaszcza tego drugiego bardzo go lubię i cenie za jego grę..hehe
Polecam jeszcze Nikita Bazhenov dosyć dobry napastnik choć i tak masz lepszych więc raczej Ci się nie przyda :D
reddevil8911:
Tak wygląda pierwszy skład Rosji w meczu z Hiszpanią
REJESTRACJA lub LOGOWANIEGlushakov i Sychev fajnie że ich powołałeś zwłaszcza tego drugiego bardzo go lubię i cenie za jego grę..hehe
Polecam jeszcze Nikita Bazhenov dosyć dobry napastnik choć i tak masz lepszych więc raczej Ci się nie przyda :D
--- Koniec cytatu ---
Dzięki narazie mam linii napadu wystarczająco, a Sychev i Glushakov wejdą w drugiej połowie
reddevil8911:
Hiszpania 2:1 Rosja
19' Torres 25' Zyrkov
69' Villa
Screeny z meczu:
Oceny za mecz:
Kibice zgromadzeni na stadionie w Murcii nie mieli na co narzekać, spotkanie Hiszpanii z Rosją pełne było okazji bramkowych. Rosja mimo przegranego meczu może być zadowolona, bo walczyła jak równy z równym przez całe spotkanie. Jeśli Sbornaja zagra tak kolejne spotkania to mamy bardzo duże szanse na awans .
Najbardziej zawiedziony był Joachim Loew, trzy razy już grał z Hiszpanią i trzeci raz przegrał.
Tak padały gole
19 minuta przyniosła gola dla Hiszpanii, beznadziejną stratę na własnej połowie zanotował Dzagoev, piłkę przejął Torres, pobiegł sam na sam z bramkarzem i płaskim strzałem dał prowadzenie La Roja. 1:0
26 minuta na odpowiedź ze strony Sbornej, nie trzeba było długo czekać piękna akcję Mamaev- Dzagoev- Pavluchenko- Arshavin- Zyrkov, kończy mocnym uderzeniem Zyrkov mamy 1:1
69 minuta, urywa się rosyjskim obrońcom Torres, uderza broni Akinfeev, piłkę niedokładnie wybija Denisov wprost pod nogi Villi, a ten robi zwód i strzałem w długi róg pokonuje Akinfeeva. 2:1
Skrót spotkania:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
MasterCreati:
oo Sychev 7 :D
Nawigacja
[#] Następna strona