Dział Ogólny > Archiwum Karier

Rosją na podbój Europy!! Mecz ze Szwajcarią + ankieta zapraszam

<< < (16/66) > >>

reddevil8911:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDenisov Mój Pomysł;d

--- Koniec cytatu ---

Ale to ten z Zenitu ;D

MasterCreati:
Glushakov i Sychev fajnie że ich powołałeś zwłaszcza tego drugiego bardzo go lubię i cenie za jego grę..hehe

Polecam jeszcze Nikita Bazhenov dosyć dobry napastnik choć i tak masz lepszych więc raczej Ci się nie przyda :D

reddevil8911:
Tak wygląda pierwszy skład Rosji w meczu z Hiszpanią

REJESTRACJA lub LOGOWANIEGlushakov i Sychev fajnie że ich powołałeś zwłaszcza tego drugiego bardzo go lubię i cenie za jego grę..hehe

Polecam jeszcze Nikita Bazhenov dosyć dobry napastnik choć i tak masz lepszych więc raczej Ci się nie przyda :D

--- Koniec cytatu ---

Dzięki narazie mam linii napadu wystarczająco, a Sychev i Glushakov wejdą w drugiej połowie

reddevil8911:
Hiszpania 2:1 Rosja

19' Torres                     25'  Zyrkov

69' Villa

Screeny z meczu:

Oceny za mecz:

Kibice zgromadzeni na stadionie w Murcii nie mieli na co narzekać, spotkanie  Hiszpanii z Rosją pełne było okazji bramkowych. Rosja mimo przegranego meczu może być zadowolona, bo walczyła jak równy z równym przez całe spotkanie. Jeśli Sbornaja zagra tak kolejne spotkania to mamy bardzo duże szanse na awans .

Najbardziej zawiedziony był Joachim Loew, trzy razy już grał z Hiszpanią i trzeci raz przegrał.

Tak padały gole

19 minuta przyniosła gola dla Hiszpanii, beznadziejną stratę na własnej połowie zanotował Dzagoev, piłkę przejął Torres, pobiegł sam na sam z bramkarzem i płaskim strzałem dał prowadzenie La Roja. 1:0

26 minuta na odpowiedź ze strony Sbornej, nie trzeba było długo czekać piękna akcję Mamaev- Dzagoev- Pavluchenko- Arshavin- Zyrkov, kończy mocnym uderzeniem Zyrkov mamy 1:1

69 minuta, urywa się rosyjskim obrońcom Torres, uderza broni Akinfeev, piłkę niedokładnie wybija Denisov wprost pod nogi Villi, a ten robi zwód i strzałem w długi róg pokonuje Akinfeeva. 2:1

Skrót spotkania:

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

MasterCreati:
oo Sychev 7 :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej