Dział Ogólny > PES 2011

tricki na klawiaturze

<< < (4/5) > >>

kozak5555:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDobra, wytlumacze wam niedorajdy. W settings (plik w folderze z gra) kliknijcie w zakladke keyboard. Tam po prawej stronie sa 4 przyciski R ze strzalkami (5 bez strzalki jest niewazny). Trzeba do nich przypisac jakies przyciski z klawiatury, np I, J, K, L. Teraz gdy bedziecie grac naciskajac jednoczesnie przycisk ktory odpowiada za zmiane zawodnika i jeden z przyciskow "R" pilkarz wykona serie trikow. Aby je edytowac wchodzicie w Gameplan - Chosse manually - ikona na dole ekranu (pod boiskiem)  LINK FEINTS.

--- Koniec cytatu ---

Koleś dzięki

koko39:
Kupcie pada, palce nie będą się męczyć. Na gałce łatwo się robi tricki idt., a na klawiaturze sobie palce połamiecie  ;D

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKupcie pada, palce nie będą się męczyć. Na gałce łatwo się robi tricki idt., a na klawiaturze sobie palce połamiecie  ;D

--- Koniec cytatu ---
To prawda, ale nie mogę się przyzwyczaić do tej gałki. Biegnę na prawym skrzydle, prosto, prosto, a później gałka mi lekko ucieka i wbiegam w aut :-\ Ale staram się, muszę się przyzwyczaić :)
A tak wogóle tricków nigdy na klawie nie robiłem, bo to jak dla mnie lekka przesada z ogarnięciem tego wszystkiego :D

koko39:
@up

Polecam Ci pograć na treningu, jeśli to twój pierwszy pad "w życiu" ;)

Pozdrawiam

MichW:
Tak to pierwszy, dzięki na pewno skorzystam. :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej