Dział Ogólny > PES 2011
Problem sterowania
bumacz:
Witam . Mam problem ze sterowaniem ,a właściwie z ustawieniem pada . Nie wiem o co chodzi ,ale na prawym analogu mam kolejno w prawo strzał w lewo podanie górą , w górę wysunięcie ,a w dół podanie po ziemi . Gdy to zmienię ,żeby móc robić tricki to nie mogę inaczej ustawić podań ! I zauważyłem ,że krzyżaka i lewy analog czyta również jako jedno i to samo , ale to raczej normalne . Z padem nic nie jest bo sprawdzałem go w pesie 10 i działało poprawnie wszystko . Ma ktoś jakiś pomysł ?
darko11221:
Ja mam natomiast inny problem.Chciałbym się dowiedzieć jak ustawić zwody tak aby dobrze działały, a więc Jak je ustawić w formacji i jak je potem wykonywać w grze.
darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam . Mam problem ze sterowaniem ,a właściwie z ustawieniem pada . Nie wiem o co chodzi ,ale na prawym analogu mam kolejno w prawo strzał w lewo podanie górą , w górę wysunięcie ,a w dół podanie po ziemi . Gdy to zmienię ,żeby móc robić tricki to nie mogę inaczej ustawić podań ! I zauważyłem ,że krzyżaka i lewy analog czyta również jako jedno i to samo , ale to raczej normalne . Z padem nic nie jest bo sprawdzałem go w pesie 10 i działało poprawnie wszystko . Ma ktoś jakiś pomysł ?
--- Koniec cytatu ---
Musisz ustawić w padzie tryb analogowy "analog".
Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Neru14:
dlaczego jak mój bramkarz chwyta piłkę to mogę nim tylko pobiec parę metrów do przodu i wykopać piłkę.nie mogę wogóle poruszać się bramkarzem ani w prawo ani w lewo.popełniam jakiś błąd w sterowaniu czy twórcy gry wywalili mozliwosc poruszania się bramkarza w prawo/lewo ?
Nawigacja
[#] Następna strona