Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Pozostałe Dodatki Graficzne
Player Position Logos 2011 (Final Version)
drunk:
Wersja finalna :)
Nowe ikonki pozycji piłkarzy. Dodatek zawiera angielską i polską wersję w czterech różnych grafikach.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
★Master_Rafael★:
NICE!!! GOOD JOB ARTUR! ;) Ogólnie bardz mi się podobają ale mam kilka zastrzeżeń;) (krytyka dobra rzecz)
Cztery nazwy pozycji są nie poprawne:
BWO ---> LIB (ang. "SW" to Sweeper lub Libero (w polsce znany jako stoper - nie wiem dlaczego u ciebie jest "BWO")
PCN ---> PCS (prawy cofnięty skrzydłowy)
LCN ---> LCS (lewy cofnięty skrzydłowy)
CŚ ---> CS (cofnięty skrzydłowy)
parametry drużyn:
SPD ---> SZY (od speed - szybkość)
OFF ---> ATK (offense - ofensywa/atak)
TEC ---> TEC (technique - technika)
PHY ---> SIŁ (physical - fizyczny czyli siła fizyczna)
DEF ---> OBR (defence - defensywa/obrona)
STA ---> WYT (stamina - wytrzymałość)
TAC ---> TAK (tactics - taktyka)
Więc teraz miałbym prośbę o zrobienie dla mnie dwóch zestawów ikonek z poprawionymi nazwami pozycji i parametrami drużyn dla:
w paczce masz takie nazwy screenów:
screen 2 - jest oki, ale tylko poprawić nazwy (mam nadzieje że masz jeszcze szablony dla tych ikonek i zrobić bardziej żywe kolory dla tła pod nazwami pozycji);
screen 3 - poprawić nazwy i parametry drużyn i zamiast kolorów nazw przechodzących z koloru do białego - zrobić kolor jednolity czyli nazwy w kolorze czerwonym, zielonym, niebieskim i brązowym (kolory bardziej żywe/ intensywne bo obecne są za blade;))
oczywiście wszystko w PL;)
Myślę że znasz sie na rzeczy i dasz radę to zrobić
z góry dziękuję
drunk:
Można Sciągać, ale tylko poprzez POBIERZ PLIK - mirrory są jeszcze stare. Wieczroem podrzuce nowe screeny.
★Master_Rafael★:
Po prostu teraz jest genialnie;) Już lepszych ikonek PL chyba nie będzie, jak dla mnie jest wypas! Wszystko na czym mi zależało jest zrobione. DZIĘKUJE!!
Miał bym jeszcze jedną prośbę. Dasz radę zrobić jeszcze te ikonki co są na screenie poniżej tylko z czarnym kolorem czcionki?
Bugi7:
bedziesz robił ikonki do PES 2011 full?
Nawigacja
[#] Następna strona