0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
I co ci się nie podoba znów? Sama krytyka od ciebie. Zaczynam wreszcie robić na jakimś poziomie, a ty myślisz, że od razu każdy będzie super kitsmakerem?
panie jackiejack chcialbym sie dowiedzec czy moje stroje fc barcelony mysli pan wogole robic
dziekuje za zrobienie stroi >>> niestety ale ma pan kompletny brak checi na wykonanie ich i nie wiem dlaczego ma pan dezaprobate w kierunku stroi fc barcelona jesli pan nie chce juz pan nie musi ich robic dziekuje bardzo juz dlugo czekalem inni dostali po 2 dniach a ja czekam tydzien i nic wiec wielkie dzieki za takie robienie stroi ;p >>>> duuuuuzzzzy negatyw z mojej strony !
Zrobisz mi kitsy fc koln? home niech będzie czerwone dodatki zostawiam tobie jakieś paski coś tam wymyślisz Away niech będzie białe z czerwonymi i czarnymi dodatkami stroje niech będą adidasa
sory ale ja dzien przed wigilia ja ci tylko przypomnialem a zamawialem tydzien wczesniej wiec kto tu powinien sie ogarnac ;d /???
truc to sie mozecie ale grzybami dzieki ale nie bede juz czekal i tak czekam za dlugo