Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Demo

Pełna lista drużyn w pes 2011.

<< < (2/10) > >>

Kielek486:
super,nawet polskiej drużyny nie zrobią :'(

dodo997:
ku**y jeb**e!! to co to bedzie za liga europejska bez niektorych zespolow.teraz to sie wk*****em

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEku**y jeb**e!! to co to bedzie za liga europejska bez niektorych zespolow.teraz to sie wk*****em

--- Koniec cytatu ---
Ogarnij się koleś. Kto da np. Wisełki która przegrywa z Karabachem, czy jakimiś innymi lekko mówiąc amatorami. A Lech noo dobra oglądałem cały macz z Juve i akurat oglądałem cały mecz, no ale niestety też zawodzi nieraz i to OSTRO! Pozdro ;)

dodo997:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOgarnij się koleś. Kto da np. Wisełki która przegrywa z Karabachem, czy jakimiś innymi lekko mówiąc amatorami. A Lech noo dobra oglądałem cały macz z Juve i akurat oglądałem cały mecz, no ale niestety też zawodzi nieraz i to OSTRO! Pozdro ;)

--- Koniec cytatu ---

no dobra ale w lidze europejskiej jest a skoro w 11 ma byc liga europejska to dlaczego nie bedzie druzyn ktore w niej graja?tego wlasnie nie rozumiem

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEno dobra ale w lidze europejskiej jest a skoro w 11 ma byc liga europejska to dlaczego nie bedzie druzyn ktore w niej graja?tego wlasnie nie rozumiem

--- Koniec cytatu ---
I tu masz rację. Poczekamy na full to się przekonamy ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej