Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Demo
30 Teams Patch by free921 - FULL GAME FOR DEMO PES 2011 + KITS UPDATE
blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMi nie działa team-addon. Najpierw cały komp się zacina, a jak się odetnie, to włączam, to normalnie są dwie drużyny Barca i Bayern. Dodam, że mam ten plik dodający drużyny. ;)
Aha i ma ktoś jakiś sposób na to, żeby szybko wrzucić te stroje? Bo tak, to za długo.
I jeszcze przy okazji jakie numery unnamedu ma muzyka? I w jakim img?
--- Koniec cytatu ---
Nikt nie zna odpowiedzi na moje pytania?
GułA:
U mnie wszystko jest git, zrobione zgodnie z instrukcją, ale nie mam do wyboru 24 drużyn (mając to specjalne exe). Natomiast w Copa Libertadores mam Milan i Real, może ktoś coś z tym kojarzy i pomoże? :)
lolek1:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEU mnie wszystko jest git, zrobione zgodnie z instrukcją, ale nie mam do wyboru 24 drużyn (mając to specjalne exe). Natomiast w Copa Libertadores mam Milan i Real, może ktoś coś z tym kojarzy i pomoże? :)
--- Koniec cytatu ---
tam ma byc real i milan
kokonek:
Zrobił może ktoś tego patcha po którym do wyboru jest Chelsea, Arsenal , Manch City? Ja robie wszystko jak trzeba i owszem drużyny te do wybrania są, ale Chelsea gra w koszulkach Bordeaux, Liverpool i Manch City też w jakiś innych;/ Tylko Arsenal ma normalne... Jeśli komuś udało się zrobić aby koszulki były normalne to niech da znać ::)
GułA:
Importuj pliki z folderu dt0c przez afs explorer do pliku dt0c. :p Tylko, że mnie po tym gra ładuje się w nieskończoność...
Nawigacja
[#] Następna strona