Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Demo

30 Teams Patch by free921 - FULL GAME FOR DEMO PES 2011 + KITS UPDATE

<< < (10/40) > >>

Sprinter.:
ja też 1 błąd zauważyłem Antonio Valecia (Man Utd) jest biały i nie wiem kto to ale nie pasuje mi biały Valencia a i tak jak gdzieś pisałem jak tak dalej pójdzie to cała Champions League ML BAL MLO będą odblokowane a my nie będziemy musieli kupować

EDIT

tylko nie ma w tym trybie towarzyskim gdzie są te 24 team'y nie ma karnych po meczu a tam były jak trzeba było na piechotę wklepywać

stanek1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja też 1 błąd zauważyłem Antonio Valecia (Man Utd) jest biały i nie wiem kto to ale nie pasuje mi biały Valencia a i tak jak gdzieś pisałem jak tak dalej pójdzie to cała Champions League ML BAL MLO będą odblokowane a my nie będziemy musieli kupować
ja

EDIT

tylko nie ma w tym trybie towarzyskim gdzie są te 24 team'y nie ma karnych po meczu a tam były jak trzeba było na piechotę wklepywać

--- Koniec cytatu ---
pamiętajcie to jest tylko DEMO i na 1000 % wszystko nie będzie zrobione itd, i tak powinniście się cieszyć, że oni to odblokowali,

miki:
lipa, ni edziała ;/  ciągle mam kręcoce sie kolko ladowania

denioKSG:
plik dtc0.img uszkodzony nie ściągać !

eloelomno:
a ja zauważyłem jeden błąd...otóż gdy właczam np. Real M. z Barcelona lub inna drużyna to nie ma Ozila, ale gdy gram w Copa Libertatores to jest

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej