Dział Ogólny > PES 2010
PES 2010 w 3d GeForce 8500GT????Czy możliwe????
daniel11071988:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEale w internecie pelno jest opinii ze filmy itd chodza nawet na zwyklym monitorze...moze to przechwalki nie wiem a pytanie "po co mi 3d w pesie" jest...:P
--- Koniec cytatu ---
no widocznie to tylko przechwalki....no ale niewiem...jak sprawdzalem i mi nie dziala to...
Radeqq81:
a na czym sprawdzales?na jakich okularach, jaki masz monitor i jakie parametry kompa a konkretnie karte graficzna?? ???
daniel11071988:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa na czym sprawdzales?na jakich okularach, jaki masz monitor i jakie parametry kompa a konkretnie karte graficzna?? ???
--- Koniec cytatu ---
Telewizor LG 32cale polaczony kablem HMDI z komputerem....Karta Graficzna GeForce 9400GT z HDMI 4GB Ram i zeby bylo bardziej wydajniej jest AMD Phenom 9500 Quad-Core Processor...i na tym szalu nie bylo...aha i okulary typu red - cyan
Radeqq81:
a gdybys sprawdzal na samym komputerze(monitorze) ??? No i co masz na mysli piszac ze nie bylo szalu ?? :)
daniel11071988:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa gdybys sprawdzal na samym komputerze(monitorze) ??? No i co masz na mysli piszac ze nie bylo szalu ?? :)
--- Koniec cytatu ---
niewidac nic fajnego........zdecydowanie toniema roznicy chyba ze monitor bylby z 3D a tak to niema roznicy
Nawigacja
[#] Następna strona