Dział Ogólny > PES 2011
PES 2011 - Toturial trików by Maremas!
Paulo19:
Co do tej przekładanki to ja ją robię prawą gałką, bez trzymania przednich spustów (R2,L2,R1, L1) i macham nią jak oszalały (czyt. jak małpa) albo czasem spokojnie w kilku kierunkach i mi robi te przekładanki. A jeśli chcesz zrobić to z sekwencją to jest to w trickach do przypisania jako "Dummy step over" różne typy.
topek:
A no tak dzięki, jakoś to mi idzie. Ale uważam, że stary system był lepszy.
Roter80:
Trzeba dopasować sobie indywidualnie system trików w ustawieniach przed meczowych:) Troche dziwne jest rozdzielenie na bocznych, środkowego i t d. Po za tym myśle że w tej części nie są najważniejsze triki tylko gra na jeden kontakt i prostopadłe podania na trójkącie:P pozdro
niewypau:
Ja mam takie pytanko co do przypisywania tricków. Przypisując tricki na prawą gałeczkę mamy tam te opcje 'up , right, down, left' czy tez w innej kolejności no ale to jest nieistotne. Mianowicie na każdą pojedynczą opcje, czyli przykładowo 'prawa gałeczka up' możemy wsadzić tam cztery triczki. No i od czego zależy to który z nich się pojawi jak użyjemy danej kombinacji ? to jest dobierane losowo czy jak ?;p tak samo jakis trick na jednej kombinacji moge ustawic przy opcji 'left" , "right" no to też losowo będzie mi robiło czy jak ten mechanizm jest zaprogramowany ;D No i podczas przypisywania danych kombinacji gdy wybiore jako pierwszy trick "dive" nie mogę nic więcej wsadzić na tą kombinacje. WhY? -.- Proszę o odp. Pozwoliłem sobie zadać to pytanie tutaj gdyż nie chciałem zaśmiecać forum nowym błahym tematem ;D
rav:
Panowie mam pytanie odnośnie strzałów, jak strzelić lekko po ziemi? jestem sam na sam z bramkarzem i chciałbym lekko obok niego uderzyć a mi za każdym razem piłkarz bomby wali... idzie tak w ogóle? ale jest moze jakis tutorial odnośnie strzałów?
ps. przepraszam jeśli to nie ten wątek.
Nawigacja
[#] Następna strona