Dział Ogólny > PES 2011
PES 2011 - Toturial trików by Maremas!
Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKurde kto był taki mądry i wstawił na konsole :/ Na youtube jest kilkanaście filmików z trickami na PADA.. Niech ktoś mądry zrobi na PC'eta.
--- Koniec cytatu ---
a co to za różnica? Do konsol są inne pady niz do komputera? ::)
NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa co to za różnica? Do konsol są inne pady niz do komputera? ::)
--- Koniec cytatu ---
O lol ta odpowiedź mnie powaliła na kolana.. Jak nie masz nic mądrego do napisania to w ogóle nie pisz, ok? Jakbyś wiedział, jak ktoś ma PC to gra na klawiaturze nie na padzie.
Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEO lol ta odpowiedź mnie powaliła na kolana.. Jak nie masz nic mądrego do napisania to w ogóle nie pisz, ok? Jakbyś wiedział, jak ktoś ma PC to gra na klawiaturze nie na padzie.
--- Koniec cytatu ---
Po pierwsze od PES 2011 w którym wprowadzono system podań 360 mało kto gra na klawiaturze tylko na padzie.
Po drugie jak trik można zrobić na padzie i masz to tu pokazane to na klawiaturze robisz tak samo, tylko odpowiednimi klawiszami które sobie przypisujesz w setings, widzisz w tym cos trudnego by odświeżać bezsensownie wątek?
NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo pierwsze od PES 2011 w którym wprowadzono system podań 360 mało kto gra na klawiaturze tylko na padzie.
Po drugie jak trik można zrobić na padzie i masz to tu pokazane to na klawiaturze robisz tak samo, tylko odpowiednimi klawiszami które sobie przypisujesz w setings, widzisz w tym cos trudnego by odświeżać bezsensownie wątek?
--- Koniec cytatu ---
Nom bardzo ciekawe, tylko że gdyby było to takie łatwe to czemu nikt tutoriala nie zrobi ;)?
Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENom bardzo ciekawe, tylko że gdyby było to takie łatwe to czemu nikt tutoriala nie zrobi ;)?
--- Koniec cytatu ---
Rozwalasz mnie na prawde.... Nie pomyślałeś nad tym ze kazdy kto gra na poważnie w PESa gra na padzie? nawet w setings nie masz narysowanej klawiatury tylko wszędzie pada do ustawiania przycisków.
I jeszcze jedno w tym filmiku Maramas używa tylko przycisków kierunku i tych odpowiadajacych za strzał/podanie itp, wiec co tu jest trudnego?
Nawigacja
[#] Następna strona