Dział Ogólny > PES 2011
PES 2011 - Toturial trików by Maremas!
jabko66:
W porównaniu do zwodów i tricków z fify 11 na konsole to tricki z pesa wygladają blado (mówię tu o wersji konsolowej ) ;)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
PS. Sam grałem w obydwie gry
blubo:
dużo więcej jest fifie trików, ale jak łatwo je zrobić, co to za frajda przycisnąć 2 przyciski i zrobić bajerancki trick, w pes trzeba się namęczyć :) żeby coś zrobić, podoba mi się pes 2011 bo jest dużo trudniejszy pod względem skuteczności strzałów, wydaje się że łatwa sytuacja, a tu strzeba 3m nad bramka :) w poprzednich częściach łatwo się strzelało
PES Rules
biereek:
ja nigdy nie wiem i nie wiedziałem (zapewne też wiedzieć nie będę) co ludzie widzą w tej fifie. W ostanią wersję jaką zagrałem to 08 i powiedziałem, że nigdy więcej nie zagram bo szkoda miejsca na dysku. Po tym co tu niektórzy fani fify piszą ściągnąłem demo bo myślałem, że coś się naprawdę zmieniło a tu jak zwykle bieda taka..
PES !!!
Dawidekss:
z niektórymi może być ciężko z moim refleksem ale damy radę ;D
biereek, kojarzę Cię ;)
pes666:
Czy ja wiem z tą fifą... wyobraźcie sobie siebie na boisku, albo najlepiej na nim stańcie i oceńcie jaka sekwencja zwodów do czego jest potrzebna....lub jeśli gracie codziennie to skonfigurujecie sobie do woli tak jak byście sami minęli obrońcę, bo walenie w przyciski jak małpa nic nie daje.
Nawigacja
[#] Następna strona