ja juz nie czaje,ale prosze bez brechty ze mnie,te mistrzostwa sa w tym Braniewie tak? bo z tego co widze to wyglada tak jakbysmy mieli grac normalnie kazdy na swoim kompie tak jak gralismy pd,td?
Świetny pomysł z tym turniejem.Tylko mam nadzieję, że tym razem Mistrzostwa są darmowe, bo na ten temat nic nie jest napisane (Ostatnio nie były, chociaż dzięki koszulce się zwróciły )
ooo ciekawy turniej sie zapodwiada Oby frekwencja byla taka jak w pes 6Trzeba sie zastanowic który duet odkurzyc ( Villa, Torres) czy ( Drogba, Anelka) <myśli>
Lewandowski-Jeleń
to elegancko...wlasnie to mnie zdziwilo bo jak ktos napisal na Mirc ze bedzie na mp ja zapytalem ,tzn.gdzie?' a ktos inny odpisal ,pewnie w Braniewie tak jak ostatnio,trzeba odkladac kase na wahe' heh
hej, chętnie bym zagrał, ale jak będą przebiegały zapisy ?? pytam bo jestem zielony w tych sprawach.. oraz to będzie na trybie legend??
Nie, to nie będzie na trybie Legend. W dniu turnieju będziesz musiał przebywać na naszym kanale mirc - w pierwszym poście masz co i jak. Kiedy zostaną otwarte zapisy to zalogujesz się na stronie. W zakładce OPCJE wybierzesz swój zespół i zapiszesz się do gry. Na stronce już później będziesz widział cały przebieg...w której grupie jesteś, z kim grasz itd.
ok ale jak i gdzie wybiera się zespół??
Nie wszyscy gracze pesleague są w wieku szkolnym i mają sobote wolną od 12 godz niektórzy pracują do 14 godz w sobote i z tego względu proponował bym przełożenie Mistrzostw na godz 15 lub na niedziele.Jeśli ta prośba nie zostanie pozytywnie rozpatrzona uznam,że te mistrzostwa zostały zrobione głównie dla graczy w wieku szkolnym
są też tacy co pracują w niedziele, kiedy byśmy nie zrobili zawszę będzie część graczy którym nie będzie pasować - termin pozostaje bez zmian pozdr.