Dział Ogólny > PES 2011

Patch do PES 2011 - POMYSŁY I PROPOZYCJE

<< < (5/10) > >>

blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa ja mam coś innego do zaproponowania. Żeby zrobić w tej odsłonie pesa cały patch POLSKI , czyli żeby były ligi Ekstraklasa , 1 liga , 2 liga Wschodnia , 2 liga Zachodnia . Liga łódzka itp tak jak to robił w pes 2010 jeden z uzytkowników. Myślę ze gdyby coś takiego powstało. To na prawdę by było to dobre grywalności (swoimi ulubionymi klubami z lig okręgowych) jakże dla popuracji tego patcha bo na pewno każdy z Polaków co będzie mieć pes 2011 ściągnie to.  ;)

--- Koniec cytatu ---

Bardzo dobry pomysł. Ja bym ściągnął, ale tylko gdyby był osobny exe, bo nie chciałbym ciągle grać zawodnikami ze statystykami -40. ;) Chciałbym sobie grać MU, a nie tylko polskimi drużynami. Choć i tak nie wiem, czy będe grał w PES-a 2011...

chmielu2108:
Mi tam by wystarczyły prawdziwe nazwy/herby drużyn , nowe buty ,mordki i stadiony + 2 Liga Angielska i może Bundesliga ;) No i spolszczenie ale to niekoniecznie. 

RobSoN7:
Liga Adelante,  nazwy herby drużyn, buty, menu, twarze, piłki, stadiony może selector scoreboardów, spolszczenie ITP...

Juras:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEChyba chodziło mu o to, żeby spolszczyć menu a nie zrobić nowe.

--- Koniec cytatu ---

a to przepraszam :)

najlepiej było by zrobić takiego patcha w którym jest ogrom wszystkiego i przy instalacji wybierasz sobie co chcesz :) każdy byłby wtedy zadowolony :)

blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa to przepraszam :)

najlepiej było by zrobić takiego patcha w którym jest ogrom wszystkiego i przy instalacji wybierasz sobie co chcesz :) każdy byłby wtedy zadowolony :)

--- Koniec cytatu ---

Dla mnie też tak powinno być z jednej strony. Dużo by było roboty, ale by się zrobiło. Zbierają się najlepsi patchmakerzy na pesleague. Robią JEDNEGO patcha z automatyczną instalacją. Wlepiają w tą instalację taki selector w którym wybiera się. Jakie chcesz bootpack, ligi itd. Każdy by był zadowolony i każdy by nie miał problemów z patchami (który wybrać itd.).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej