Dział Ogólny > PES 2011
Patch do PES 2011 - POMYSŁY I PROPOZYCJE
herubq3:
Ja mam zamiar robić tylko nie wiem czy to będzie Demon Patch albo EP
stanek1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo będzie ktoś chętny do zrobienia EP??
Jak coś to ja się zgłaszam do pomocy.^^
--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja tez chetnie pomoge
--- Koniec cytatu ---
tak na marginesie chętnych to jest zawsze dużo, ale jak robić trzeba to nie ma komu.... wiem coś o tym...
Sprinter.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEserie a to juz jest
--- Koniec cytatu ---
ale palermo nie ma :)
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa ja mam coś innego do zaproponowania. Żeby zrobić w tej odsłonie pesa cały patch POLSKI , czyli żeby były ligi Ekstraklasa , 1 liga , 2 liga Wschodnia , 2 liga Zachodnia . Liga łódzka itp tak jak to robił w pes 2010 jeden z uzytkowników. Myślę ze gdyby coś takiego powstało. To na prawdę by było to dobre grywalności (swoimi ulubionymi klubami z lig okręgowych) jakże dla popuracji tego patcha bo na pewno każdy z Polaków co będzie mieć pes 2011 ściągnie to. ;)
--- Koniec cytatu ---
Oczywiście herby, kitsy itp. Przydałaby się Bundesliga, uaktualnić składy, spolszczenie, no i polski koment. Ale propozycja kolegi nie jest taka głupia. Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, na więcej chyba miejsca nie starczy, ale EXTRA by było grać SWOIMI KLUBAMI, a nie jakimiś nawet najlepszymi na świecie. A tak wogóle podszkalajmy się w grze, na słabych, a nie na mocnych klubach ;)
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa mam zamiar robić tylko nie wiem czy to będzie Demon Patch albo EP
--- Koniec cytatu ---
Wg. mnie fajnie by było się podjąć EP. Bo fajnie by było zrobić taki WYPAS patch dla Polaków, a później coś dla zagranicznych userów ;)
Matip125':
Stanek juz wiesz jakiego patcha masz robic? :) Bo nie wiem czy usuwac temat ;)
Nawigacja
[#] Następna strona