Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
ADELANTE PATCH 7.0 - ver.2011/2012 by stanek1983 >>> JUŻ JEST >>>
@maciek@:
oki wielkie dzięki.
Warmlotek1:
Znalazłem sposób na ograniczenie możliwości kupowania jakich się nam zamarzy piłkarzy już w 1 sezonie.
Zaczynacie ML (edytujecie pewnie ligi tak by wam pasowały drużyny) i zaczynacie w Lidze Adelante, później wybieracie lige w której chcecie grać docelowo ( w moich przypadku angielska liga, więc adelante robi za 2 lige angielska). I praktycznie na starcie nikogo nie kupicie z tego powodu że nikt nie chce się przenosić do drugiej ligi. Dopiero jak ukończycie 2 ligę w pierwszej trójce to przenosicie się do docelowej i możecie coś powalczyć o lepszych piłkarzy.
W ten sposób omijamy drugą upierdliwą sprawę w tej grze, ponieważ na starcie gry piłkarze nawet najlepsi są w miarę tani i można szybko sklecić dream team,a już po jednym sezonie jest lepiej i topowi gracze maja odpowiednia cenę.
Sorka za OFFTOP ale może to info sie komuś przyda.
Proti#13:
Bardziej by mi się spodobało, gdyby mi ktoś powiedział czemu do Dortmundu nikt nie chce przejść? Lider, gram w LE, nie przychodzą nawet ci, którzy są na liście (za wyjątkiem Owena, który jest moim jedynym transferem). Nawet po aktywowaniu tego dodatku w opcjach, że łatwiej kogoś kupić to nie działa... Koniec offtopu :P
stanek1983:
nie wiem po co to tutaj piszecie ale ja wam powiem tak barcelona b i kupiłem Lamparda, Kolo Toure i Fabiańskiego w pierwszym sezonie heh.... ;D ;D
Lacan:
również sorki za offtop więc chyba w tym przypadku najlepiej grać dość słabym zespołem (a nie barcą) i najlepiej z graczami jak castollo itd.
Nawigacja
[#] Następna strona