Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
ADELANTE PATCH 7.0 - ver.2011/2012 by stanek1983 >>> JUŻ JEST >>>
stanek1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEczy jak zainstaluje ten pierwszy plik co wazy 93.25 MB to bede mial aktualne sklady i loga druzyn? i czy moge to zainstalowac na czystego pesa?
--- Koniec cytatu ---
jak najbardziej - lub poczekaj do niedzieli będzie wersja 2.o kompatybilna z nowym DLC, póki co nowe screeny: (patch praktycznie ukończony zostało mi jeszcze przypisać kitsy adelante w wolne sloty - a takie są)
ziutek11113:
dzieki za odpowiedz. a powiesz mi jak w niedziele mam zainstalowac patcha 2.0 jak mam juz 1.0? poprostu co bede musial wyrzucic a co dodac pokolei zeby wszystko dzialalo. i drugie pytanie: dlaczego w interze niema coutinho?
stanek1983:
w 2.0 będzie coutinho, niestety będę zalecał usunięcie wszystkich poprzednich plików z patcha 1.0 ten robiłem całkiem od nowa, no może składy tylko eksportowałem, teraz przypisuje kitsy i w sobotę chcę jeszcze usiąść nad statami i formacjami także czekajcie..... na pewno nie będziecie żałować
ziutek11113:
czyli bede musial usunąc te pliki ktore wrzucilem do folderu z grą lącznie z kitserwerem, wrzucic te z patcha 2.0 i poprostu podmienic folder konami w moich dokumentach rozumiem? :P stanek mam nadzieje ze coutinho bedzie mial jakies normalne staty bo to jest mlody czarodziej z piłką ;)
a i powiedz mi co to są te duzo partów na dole i czemu tyle zajmuje? jakos chyba nie specjalnie mi to potrzebne
Proti#13:
Oj Stanek, kusisz... ja chyba nigdy nie przejdę w ML dalej niż 2 sezony, bo jak nie nowy PESEdit, to Ty coś wymyślisz ;D
Nawigacja
[#] Następna strona