jest stadion borusi dortmund???
pobieram dzisiaj. Wciskam part 5 i się nie załadowało
te linki wcale nie działąją
pytanie mam czy jak pobrałem party 1,2,3,5,6 zaraz pierwszego dnia pojawienia się patcha a part 4 dziś to wszystko będzie ok przy wypakowywaniu czy może zmieniły się party ( bo autor napisał o brak jakiś zespołów ) ?
Autor jak widac juz wczesniej przewidzial ta sytuacje i wrzucil to co jest po prostu "wieksze", wszystko z wypakowaniem bedzie ok
mam problem gdy chcę włączyć patcha ( oczywiście po zainstalowaniu go na czystego pesa wg instrukcji ) to pokazuje mi się coś takiego : REJESTRACJA lub LOGOWANIEjedyne co zrobiłem inaczej to zamiast wrzucić :Folder - Adelante Patch 2011->Moje dokumenty/KONAMI/Saveja wrzuciłem go bezpośrednio do folderu moje dokumenty gdyż po instalacji pesa nie miałem w moich dokumentach folderu konami....wiecie w czym może być problem ?
To włącz czystego pesa a Ci się zrobi folder Konami możliwe że to przez to.
Mam duzy problem poniewaz gdy odpalam gre wywala mnie do winda przy ladowaniu gry robilem detach attach dlc mam wszystko jak jest napisane w 1poscie i nadal wywala co mam robic?
Uruchom Adelante Patch exe jako administrator -> PPM -> Uruchom jako...
A ja mam takie błedy REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE