Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

ADELANTE PATCH 7.0 - ver.2011/2012 by stanek1983 >>> JUŻ JEST >>>

<< < (433/476) > >>

Mejor:

--- Cytuj --- REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Koniec cytatu ---
pirat czy oryginał ?

--- Cytuj --- REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Koniec cytatu ---
wgrane według instrukcji ?? sprawdź czy dobrze wgrałeś save

mateo819:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEStanek czemu jak gralem Arsenalem kariere to teraz Manchester City?

--- Koniec cytatu ---

Jest info, że stare zapisy nie działają poprawnie na nowym OF'ie.

KrzyMaster:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE"Error: Subscript used with non-Array variable"
wywala mi to gdy wchodze w gameplay config a w segunda mam jakieś niemieckie kluby

--- Koniec cytatu ---

Wystarczy czytac poprzednie posty, pisalem juz o tym wczesniej, pobralem "oryginalne" pliki tego gameplay i dziala - byc moze autor APcza poprawi to co do bledu z niemieckimi klubami w segunda - pomoc ci moze poprawne zainstalowanie wszystkiego a instalacja... coz, mam nadzieje ze to cie ugryzie, jest dziecinnie prosta i zajmuje po rozpakowaniu okolo 1min -kopiuj -> wklej = wszystko przekopiowane tak jak trzeba i patch smiga az milo

REJESTRACJA lub LOGOWANIEdobra pes jakos sie odpalil i dziala tylklo ze w l1 mam herby odbre 2ligi hiszp ale nazwy niemieckiej  i dlaczego nie ma beniaminkow w innych ligach?

--- Koniec cytatu ---

Tak jak wyzej, dodam tez ze sam posiadam 4 patche do swojego pes-a =  moj folder z pes2011 zajmuje ponad 25gb kazdy do innej ligi w zaleznosci od tzw. podjarki i wszystko chodzi jak trzeba

Wiec ogolnie rzecz ujmujac, patch ten wklejony tam gdzie trzeba i uzytkownik posiadajacy odpowiednia wersje pes = dlc etc. bedzie mogl cieszyc sie gra bez zadnych kick'ow a na pewno bez bledow z of i nowo dodanymi druzynami, wiecej rzetelnosci

★THenry14★:
do Stanek
Dodasz nowy bootpack do patcha, bo ten co teraz jest to trochę taki stary?

Majeros:
Ja mam pirata pesa chodz waży ponad 5GB

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej