Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

ADELANTE PATCH 7.0 - ver.2011/2012 by stanek1983 >>> JUŻ JEST >>>

<< < (434/476) > >>

tomasinho1980:
Jesli mam byc szczery i obiektywny to niestety patch poza nowymi strojami i mniej wiecej aktualnymi skladami,wiadomo dlaczego(okienko transferowe jeszcze sie nie skonczylo) nic nowego nie wniosl.W prownaniu do BPL 2011 Patch 2.0 for radeqq,adelante wyglada dosc blado.Z racji tego iz jestem fanem la liga gram w adelante.Nie chce tu nikogo urazic,ale mam nadz,ze z wyjsciem 2012 bedzie lepiej.I tak wielki szacun dla ludzi,ktorzy poswiecaja swoj czas na tego typu produkcje.Tak trzymac ;)

mpoesp:
Nic nowego nie wniósł? Żartujesz? NA cholere więcej? Ja tu się martwię, że za dużo ściągania, a Ty....

mpoesp:
stanek, bo mi się nie chce ściągać nowego patcha, składy se sam zaaktualizuje.

Mam twojego patcha 2.0. Tylko mam problem. Wszystko jest ok, oprócz nazwisk graczy. Nazwiska zawodników z drużyn segundy jakieś z kosmosu.

O co chodzi?

Help!

Mejor:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJesli mam byc szczery i obiektywny to niestety patch poza nowymi strojami i mniej wiecej aktualnymi skladami,wiadomo dlaczego(okienko transferowe jeszcze sie nie skonczylo) nic nowego nie wniosl.W prownaniu do BPL 2011 Patch 2.0 for radeqq,adelante wyglada dosc blado.Z racji tego iz jestem fanem la liga gram w adelante.Nie chce tu nikogo urazic,ale mam nadz,ze z wyjsciem 2012 bedzie lepiej.I tak wielki szacun dla ludzi,ktorzy poswiecaja swoj czas na tego typu produkcje.Tak trzymac ;)

--- Koniec cytatu ---

poczytaj pierwszą stronę to może się nawrócisz

marian1019:
a dla mnie patch świetny ( pewnie dlatego że jestem fanem Blaugrana ) . bardzo podoba mi się sposób uderzania i bronienia karnych :)
bardzo liczę na to że wraz z pojawieniem się pesa 2012 pojawi się nowe Adelante :)
a pytanko takie czy nie ma takiej możliwości aby podczas wchodzenia barcy na stadion był jej hymn tak jak było w poprzedniej wersji ? bardzo mi się to podobało
pozdro

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej