Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
ADELANTE PATCH 7.0 - ver.2011/2012 by stanek1983 >>> JUŻ JEST >>>
azorex1253:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEprzepraszam FIX będzie jutro, ale warto poczekać..
--- Koniec cytatu ---
Jak warto poczekac, no to poczekamy :> a wieczorem czy rano mozemy sie go spodziewac ??
stanek1983:
wieczorem po pracy.....
Majeros:
A ile bedzie ważył ten fix ?? :D bo już się doczekać nie moge
messi18:
Panowie mam takie pytanko.Po zainst.patcha wszystko ładnie chodzi.Mam tylko wrażenie,że np.gdy zawodnicy wychodzą z tunelu na boisko dzieje się to w takim dziwnym spowolnionym tempie (przykład zaczerpnięty z CL grając Barcą ).Wydaje mi się również,iż podczas meczu po wielu dogodnych sytuacjach na strzelenie bramki poucinane są powtórki).Może ktoś z Was ma podobne spostrzeżenia?
Gap12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPanowie mam takie pytanko.Po zainst.patcha wszystko ładnie chodzi.Mam tylko wrażenie,że np.gdy zawodnicy wychodzą z tunelu na boisko dzieje się to w takim dziwnym spowolnionym tempie (przykład zaczerpnięty z CL grając Barcą ).Wydaje mi się również,iż podczas meczu po wielu dogodnych sytuacjach na strzelenie bramki poucinane są powtórki).Może ktoś z Was ma podobne spostrzeżenia?
--- Koniec cytatu ---
z tymi powtórkami mam to te samo wrażanie co do wychodzenia z tunelu to nie wiem bo zawsze to wyłączam możliwe że jest jakiś błąd w patch lub być może stanek zrobił tak specjalnie.
Nawigacja
[#] Następna strona