Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
ADELANTE PATCH 7.0 - ver.2011/2012 by stanek1983 >>> JUŻ JEST >>>
slimek:
dziekujemy:P jak sciagne to sie okarze czy dobre:D
marian1019:
mam kilka pytań co do tego update ( bo po jego instalacji nie wszystko jest ok . m.in herby są pomieszane ) :
1- czy w pierwszym punkcie instalacji update mam folder GDB wrzucić do folderu głównego w adelante tam gdzie jest folder stary folder GDB i go podmienić czy tak jak w instrukcji jest napisane do DT0F.IMG ??? ???
2-gdzie wrzucić te pliki (pliki z folderu dt0f.img kopiujemy i podmieniamy w folderze Adelante Patch) - do starego folderu dt0f.img ?
3- gdzie znajduje się ten folder Liga Adelante ?? bo prawdę powiedziawszy to nie wiem.... :(
to tyle niby prosta instrukcja ale ja mam tyle pytań i tak jak pisałem wyżej po przeprowadzeniu wgrania update mam pomieszane hery (np. pod herbem wisły gra panathinaikos czy coś )
jeśli coś pomożecie będę wdzięczny
pozdro
slimek:
Ja mam wszystko dobrze :P
Stanek odwaliles kawal dobrej robotu chwala Ci za to ale mam 2 zastrzezenia nie wszystkie kluby maja dobty game plan sobie juz ustawilem:P
I 2 dlaczgo jak mam master lige to w list og targets w negotiations sa pilakrze z liga bbava alstar? da sie :Pte alstary z master ligi wyrzucic bo np mozna 2gerardow kupic z liverpool i premiership ligi :-\
endriu91:
marian1019
Folder GDB i dt0e.img podmieniasz a folder z Liga Adelante znajduje się GDB/uni/Club
DIILOHG:
a robiles transfer Aguero do MAN.CITY?
Nawigacja
[#] Następna strona