Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

ADELANTE PATCH 7.0 - ver.2011/2012 by stanek1983 >>> JUŻ JEST >>>

<< < (448/476) > >>

Dllugi34:
STanek zapytam jeszcze raz dlaczego nie słychac odgłosów kopniec i strzłów piłki zagłuszaja przyspiewki kibicow to wszystko mozna to jakos zmienic? Setap system nic nie daje.

marian1019:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESTanek zapytam jeszcze raz dlaczego nie słychac odgłosów kopniec i strzłów piłki zagłuszaja przyspiewki kibicow to wszystko mozna to jakos zmienic? Setap system nic nie daje.

--- Koniec cytatu ---

a u mnie jest wszystko ok. słychać kopnięcia a po wgraniu drugiego update nie wywala do windowsa .jak dla mnie wszystko jest dopracowane i patch świetny . czekam na kolejny update :)

★THenry14★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa u mnie jest wszystko ok. słychać kopnięcia a po wgraniu drugiego update nie wywala do windowsa .jak dla mnie wszystko jest dopracowane i patch świetny . czekam na kolejny update :)

--- Koniec cytatu ---
Gdy wejdziesz w edit i najedziesz na Miyachiego z Arsenalu albo na taarabt'a z QPR to Ciebie nie wywala do windowsa, bo mnie tak?

DIILOHG:
a u mnie nie ma w Wiśle,Legii,SK Sturm Gaz,Vitoria SC,CD Nacional,Kayserispor,FC Luzern,Lokomotiv Moscow,FC Dynamo Moscow nie mam zawodników wie ktoś jak to zrobić żeby były???

DIILOHG:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEGdy wejdziesz w edit i najedziesz na Miyachiego z Arsenalu albo na taarabt'a z QPR to Ciebie nie wywala do windowsa, bo mnie tak?

--- Koniec cytatu ---
mnie też tak wywala do Windowsa,nie wiem o co chodzi to uptade jest jakieś dziwne.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej