Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
ADELANTE PATCH 7.0 - ver.2011/2012 by stanek1983 >>> JUŻ JEST >>>
stanek1983:
Jestem na urlopie ale wyczytuję co wy tu piszecie. błąd wywalania został poprawiony więc nie wiem co wam nie pasuje. dodałem ks bo prosiliście dodałem faceserver, nowe teamy itp itd .. nikt wam nidgy nie dogodzi.. mam nadzieję że ci którzy teraz źle oceniają patch sami coś wydadzą za rok. chętnie popatrze. mam też nadzieję że w ankiecie wygra nie. bo już coraz mniej mam ochoty na robienie wam przysługi po to by grało się milej i przyjemniej. przecież to tylko gra. to tyle .. le ..
RobSoN7:
Stanek nie widzisz, że tym co się patch nie podoba to nie potrafią go zainstalować poprawnie i potem wypisują głupoty. Więc nie bądź zły Stanek ;). Edek żałosny jesteś !
marian1019:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEStanek nie widzisz, że tym co się patch nie podoba to nie potrafią go zainstalować poprawnie i potem wypisują głupoty. Więc nie bądź zły Stanek ;). Edek żałosny jesteś !
--- Koniec cytatu ---
wg mnie ja mam poprawnie zainstalowanego patcha lecz pomimo tego nadal wywala mnie do windowsa ( trochę to wkurza gdy np. gram ligę i po 10 meczu wywala i muszę od nowa grać ) . ja nie uważam że patch jest badziew (wręcz przeciwnie jest świetny !) tylko być może jest nie do końca dopracowany i liczę że da się to zmienić
Dllugi34:
wywala caly czas i to nie ze źle jest zainstalowane bo jest dobrze poprostu jest bład jakis ciekawe ze RSC nie wywala.
marian1019:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwywala caly czas i to nie ze źle jest zainstalowane bo jest dobrze poprostu jest bład jakis ciekawe ze RSC nie wywala.
--- Koniec cytatu ---
zgadza się . wywala jedynie na update...( a więc ten błąd pomimo próby nie został wyeliminowany ).
pytanie co zrobić aby patch działał z update i nie wywalał....?
Nawigacja
[#] Następna strona