Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

ADELANTE PATCH 7.0 - ver.2011/2012 by stanek1983 >>> JUŻ JEST >>>

<< < (454/476) > >>

stanek1983:
Błędy z wywalaniem mogą się pojawić wtedy gdy np. na pulpicie pozostawiłeś jakieś unammedy, lub inną wersję patcha nie wiem u mnie nie wywala. ten błąd został poprawiony. a o graczach w ml pisałem wyżej. nic nie czytacie. eh.

TeLLe:
Mnie tez wywala do windowsa jak mam mecz w LM. Normalnie lige i puchar krajowy moge grac a jak przychodzi zagrac LM to wywala. Jezeli wezme zeby mecz w Lm zostal symulowany to wtedy dziala i przechodzi dalej i moge normalnie grac az do momentu kolejnego mecz w LM i zagrac go nie moge chyba ze symulacja ;/

slimek:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMnie tez wywala do windowsa jak mam mecz w LM. Normalnie lige i puchar krajowy moge grac a jak przychodzi zagrac LM to wywala. Jezeli wezme zeby mecz w Lm zostal symulowany to wtedy dziala i przechodzi dalej i moge normalnie grac az do momentu kolejnego mecz w LM i zagrac go nie moge chyba ze symulacja ;/

--- Koniec cytatu ---

jak ty mzoesz grac z podwojnymi graczami:P

TeLLe:
Mam tez to samo jak chce zagrac MS,ME czy jakikolwiek puchar, biore "graj" i wywala do windowsa.

simonnevada:
Patch jest naprawdę bardzo dobry.. Przynajmniej moim zdaniem :)

Ale też mam cały czas problem z wywalaniem.. Nie moge zagrać żadnego innego meczu, oprócz Ligi Hiszpańskiej.. :|

I właśnie nie wiem dlaczego.. -.-

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej