Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
ADELANTE PATCH 7.0 - ver.2011/2012 by stanek1983 >>> JUŻ JEST >>>
domano75:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo niestety , właśnie zainstalowałem wg instrukcji i także mnie wywala. Nie tylko gdy chcę zagrać mecz, ale też w edycji na kilku piłkarzach(pamiętam Leitnera z BVB i Miyachiego z Arsenalu). Patch wydaje się naprawdę świetny i cieszyłbym się bardzo, gdyby bug z wywalaniem dało się naprawić.
--- Koniec cytatu ---
Racja mnie też przy miyachim wywala
adammm87:
Niestety mam ten sam problem co przedmowcy wywala mnie po rozegraniu paru meczow w master league... A tak poza tym to patch super
miki:
Postanowiłem zainstalować sobie pes'a i dograć tego patcha ale d*pa - Wgrałem wszystko wg instrukcji, sa nowe menusy i ikony ale w części klubów mam albo przekreślona ?kartkę? albo logo np. Wisły ale nie ma dla nich strojów. KitServera zaattachowałem na Adelante Patch.exe. Pomoże ktoś?
matveg:
Mnie tez wywala... zagralem jeden mecz w LM, a jak chce przejsc do drugiego to mnie wywala. Nawet jak wejde w Game Plan przed tym 2 meczem to mnie w tym game planie po kilkunastu sekundach wywala...
Gap12:
Mnie też wywala do Windowsa mam takie pytanie Stanek czy nazwy mają być drukowanymi np BARCELONA ?I jeszcze troche tak nie na temam bo znalazłem na innym forum twojego patcha ty wyrażasz na to zgodę?
Nawigacja
[#] Następna strona