powiedz dlaczego mowisz ze inni uzywaja innych patchy jak ty tez uzywasz z pes-edita
Dokładnie o to samo chciałem zapytać... Jeśli ty możesz edytować czy tam bazować to czemu inni nie mogą?
jeżeli stanek na to pytanie nie odpowiesz to znaczy że próbujesz być egoistą bo tylko ty chcesz robić patche bazowane na innych
po pierwsze nie siedzę przed komputerem 24 h na dobę, jak pójdziecie do pracy to wtedy pogadamy
po drugie używam pesedita?? pokażcie mi której wersji bo tego ofa co ja wydałem jeszcze świat nie ujrzał, będzie podobny w pesedit 1.0 gdzie zamiast adelante będzie 2.bundesliga
po trzecie jak byście chcieli wiedzieć współpracuje z autorami pesedit i wkładam swoje 3 grosze do każdego patcha....
po czwarte takie dodatki jak są w pesedit można za 30 minut ściągnąć z każdej strony o PES 2011, każdy może sobie coś wkleić, dodać jeśli umie a mój OF różni się bardzo w porównaniu do pesedit... z tego co zauważyliscie jest tylko ich bundesliga dostępna już we wszystkich patchach, czyli np. Ekstraklasa Patch Michała też była i będzie jak to ujołeś bazować na pesedit....