Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

ADELANTE PATCH 7.0 - ver.2011/2012 by stanek1983 >>> JUŻ JEST >>>

<< < (7/476) > >>

Alizzz89:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEo witam miłą Alizzz89. Skoro ty grasz w pesa to może ja zacznę w zimsy haha. Inne patche wprowadzają nowe staty dla piłkarzy. moim zdaniem lepiej zostawić tak jak jest. Transfery, bundesliga i adelate
                                                                piłkarze

--- Koniec cytatu ---

O witam szanownego miecoxmietek niestety nie znam takiej gry jak "zimsy" ale powodzenia udanego skilla, a tak dla ścisłości w pesa gram od kiedy kupiłam pro evolution soccer 3 więc niestety za mało się znamy. To tyle z mojej strony, koniec offtopa sajonara :)

Wracając do tematu.. Stanek jakie ligi planujesz jeszcze dać do swojego patcha?  bo wiem o 2 choć nie wiem czy to wypali :P  

jakubjedrzejak94:
Cholercia, nie mogę się doszczekać :D
Może wreszcie PES będzie nieco fajniejszy, przykro mi to stwierdzić, ale w tym roku jeśli FIFA ich nie przegoniła, to na pewno dogoniła... szkoda...

mikrofalowka:
zgadzam sie z jakubem ze FIFA minimalnie przegonila PESa ale nie zgodze sie z tym ze PES jest nudna gry. I FIFA i PES stoja na wysokim poziomie. I tu koncze offtopa

Czy stanek jak sokonczysz swojego patcha bedziesz mogl wrzucic od nowa pliki dtoc itp. do podmienienia. Uzywam tego megaLink Tool ale mam problemy przy wlaczaniu PESa (gra sie dlugo wlacza i potem pojawia sie Error i gra sie wylacza jakies 5 minut po tym errorze... dziwne :P)

Neru14:
w tym patchu są wszystkie zespoły Ligi Mistrzów

RedRider:
mam prośbę czy ktoś mógłby przysłać mi oryginalny plik pes11.exe przez przypadek go skasowałem
podaje e-mail: REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej