Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
ADELANTE PATCH 7.0 - ver.2011/2012 by stanek1983 >>> JUŻ JEST >>>
Robi1908:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie mogę sie odnaleźć w tych polskich nazwach pozycji zawodnikó bardziej pasują mi angielskie
Jak usunąć polskie nazwy pozycji który plik za to odpowiada?
--- Koniec cytatu ---
:D :D :D
krzysztof:
gdy wlaczam atach dla liga adelante wyskakuje mi jakies information a na pes 2011 exe errory. nie wiem o co kaman
mam to samo error
stanek1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEaha gdy wejde w ustawienia w panelu ster nvidi wysskakuje mi ten sam blad
--- Koniec cytatu ---
kolego ostatnie ostrzeżenie dostaniesz bana to zobaczysz, to nie pierwszy temat kiedy spamujesz
REJESTRACJA lub LOGOWANIEz góry dodam że strojom polskich drużyn wiele brakuje... np. lechitom na koszulce thirdowej nie ma na tyle loga sokołów oraz pasów po bokach ale mniejsza o to. Szacun.
--- Koniec cytatu ---
nie ma żadnych unnamedów stroje są tworzone prze ze mnie jak byście nie wiedzieli nie ma jeszcze kitservera obsługującego GDB
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie mogę sie odnaleźć w tych polskich nazwach pozycji zawodnikó bardziej pasują mi angielskie
Jak usunąć polskie nazwy pozycji który plik za to odpowiada?
--- Koniec cytatu ---
ciężko sobie ściągnąć jakieś ikonki np. by Mejor i podglądnąć który to unnamed milion postów po co nie wiem
krzysztof:
tak ciezko odp co jest tego przyczyna pobralem nowe sterowniki do garty geeforca i nadal to samo
stanek1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtak ciezko odp co jest tego przyczyna pobralem nowe sterowniki do garty geeforca i nadal to samo
--- Koniec cytatu ---
nikt jasnowidzem nie jest, przeinstaluj pesa i tyle... skąd mamy wiedzieć co pogrzebałeś....
Nawigacja
[#] Następna strona