Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
ADELANTE PATCH 7.0 - ver.2011/2012 by stanek1983 >>> JUŻ JEST >>>
Grzegorz1321:
moze to jest bezsensu ale powiem ze mi tez potrzebne i wiecej prosze glupich pytan nie dawac typu poco to komu!!!
Bułgarinho:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam. Moze ktoś pomoze. Wszystko zgralem jak nalezy i wszystko w pesie dziala w szystkie ligi i skalady tylko ze nie dzialaja kitsy dla reprezentacji...gdy wlaczam atach dla liga adelante wyskakuje mi jakies information a na pes 2011 exe errory. nie wiem o co kaman
--- Koniec cytatu ---
Ponawiam pomoze ktos??tez tak macie??
szakal19:
ja tez nie mam rep....Stanek napisal ze to onrobil sam kitsy do klubow a do repry nie ma na opisie patcha ma ze do klubow poprawil
FafaFLOTA:
ludzie zainstalowalem patcha 0.1 wywala mnie jak odpale, mowicie zebym 0.2 tez zainstlowal instaluje i dalej mnie wywala !!! odpalam gre laduje sie czarny ekran to kolko zielone po czym mnie wywala;/ mam oba 0.1 i 0.2 jak mam zrobic zeby wkoncu zaczeło to działać !!!!! POMOCY NAPRAWDE
Proti#13:
Usunąć oba...
Świetny patch, wszystko działa jak należy. Szkoda, że nie są jeszcze pozmieniane staty, ale rozumiem, jak wiele czasu to pochłania.
Jednym słowem szacun. Mam nadzieję, że w późniejszych up'ach dodasz swoje kitsloga, są krótko mówiąc zajebiste :)
Nawigacja
[#] Następna strona