Mam pytanie, które prawdopodobnie mogło się już przewinąć w temacie (niestety ciężko wertować 114 stron tematu przy upośledzonej funkcji szukania), więc jeżeli odpowiedź już padła, to proszę mnie przekierować do odpowiedniego postu, ew. tematu, który już istnieje.
Szukam patcha, który nałoży mi do gry poprawne nazwy, stroje oraz loga klubów, nazwy i loga lig oraz stroje reprezentacji BEZ zmiany menu, bez zmian języka, bez wsadzania mi dziwnych lig na miejsce istniejących (no oprocz Division 2), bez upośledzonych komentarzy, etc. Po prostu jak najmniej ingerencji - tylko to, co potrzebne by cieszyć się grą z pełną licencją. Najlepiej jeżeli patch miałby jasną i klarowną instrukcję instalacji. Próbowałem do tej pory kilku, ale zawsze kończyło się reinstalacją gry, ponieważ z reguły te łatki były niedokończone. Zawierały np. tylko loga lig i drużyn, ale już bez kitsów. Albo na miejsce Division 2 wsadzały Bundeslige, która miała tych samych fikcyjnych piłkarzy, te same fikcyjne loga, te same fikcyjne stroje, tylko nazwy były pozmieniane na prawdziwe. Nie chcę takich patchy, dlatego proszę o źródło do konkretnej, sprawdzonej łaty, którą mogę pobrać, by cieszyć się grą.
Pozdrawiam.