Dział Ogólny > PES 2011

PES 2011 - problemy, błędy, pytania!

<< < (344/346) > >>

SarnollS:
Witam, Piszę to z poważnym problemem związanym z graniem w PES11 Nigdzie nie mogłem znaleśc pomocy w tym, mam nadzieje że to odpowiedni dział ;).Problem polega rozrywce w pes na boisku, (nawet w treningu) Po naciśnięciu Przycisku , np: Up i przytrzymaniu go, On biegnie, Gdy puszczam klawisz, dalej biegnie ;/ po naciśnięciu innego, robi inną czynność po paru sekundach, przez tyle ile był trzymany poprzedni klawisz ;/ Bardzo prosił bym o pomoc ;/ Przeinstalowanie gry nic nie dało, a na padzie i kierownicy Normalnie działa ;/ Bardzo prosił bym o pomoc!!:(

winner:
Czy buty z pes 12 działaja do 11

szukam kogos kto zrobi mi buty wiecej na pv lub gg 8480564

OkiMG:
Witam z góry proszę o wyrozumiałość. Mam tego  patcha z ekstraklasą który zrobił Lewy23.Ale nie mogę go zainstalować gdyż wersja mojego pesa to 1.1. Problem tkwi w tym że nie mogę zainstalowac patcha 1.3 bo wyskakuje mi taki błąd REJESTRACJA lub LOGOWANIE I nie mam pojęcia jak sobie z tym poradzić . Mam windowsa 7.  Prosze o pomoc .

ibrahimovic9:
Siema. Pobrałem dziś patch 4.0 i 4.1 zainstalowałem oba. Problem polega na tym że gdy chcę zapisać tryn kariery wywala mnie z gdy czego to może być wina? Mam jeszcze spolszczenie 85%.

bartass2303:
Witam , mozna zrobic swoja  druzyne w pes2011? Jesli tak to jak ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej