Lukasz..
Cytuję:
"możesz mi wytłumaczyć jaki ma sens grać ligę jak i tak będziesz grał cały czas z kolegom?? lepiej grać normalne mecze 1 vs 1 i najlepiej w trybie community mode, bo wtedy wtedy zaliczaja ci się różne statystyki np, ilość strzelonych goli,zwycięstw itp. między tobą a kolegą i potem będziecie mogli się porównać".
Tak już Ci tłumaczę, mi nie zależy na grze cały czas towarzyskich. Non stop tak samo, tymi samymi zespołami, chodzi o to, że: Jak ustawisz w PES 10 Lige na 2 osoby, i ja gram Barcą jako swoim klubie, a qmpel realem przykładowo, to jest tak, że jak na siebie trafimy to gramy normalnie wiadomo fajnie. Ale gdy on ma swój mecz, to nie gra on z komputerem. Tylko w trakcie meczu ja wbijam za kompa i gram za kompa nie ważne jaki to rywal jaki zespół nawet Almeria czy jakieś inne cieniasy. Staram się zabrać mu jak najwięcej punktów;) I jak ja mam mecze z komputerem to na odwrót. Więc po to się gra, że ma się statystyki wszystko lige i grasz non stop, a nie patrzysz jak on lub ja gra z komputerem. To dużo lepsze taka liga czy puchar niż jakieś monotonne towarzyskie. A pytanie moje polegało na tym, że w PES 10 miałem opcje (COACH MODE) a tutaj w 11 już tego niema i nie może on występować jako komputer jako każdy mój przeciwnik:((