Witam serdecznie,
mam następujący problem:
zainstałowałem patcha SMoKE 3.0 na swojej kopii PES 2011 i ogólnie jest to super patch, natomiast chciałbym pozmieniać kilka kitsów (brak logo sponsora), co zwykle robię programem Game Graphic Studio i co działa świetnie w przypadku strojów zespołów grających w standardowych ligach (La Liga, Series A, Premiership, itp). Wówczas wybieram po prostu odpowiedni plik Bin z dt0c i podmieniam.
Gorzej jest w przypadku zespołów znajdujących się w kategorii "Other European Teams" (szczerze mówiąc nie mam pojęcia, czy ta kategoria jest też w "gołym" PES 2011), ponieważ nie mogę znaleźć w dt0c odpowiednich Binów reprezentujących stroje np. FC Kopenhagi, Celticu, Rangersów. Numerki Binów odpowiadających strojom zespołów z La Liga, Series A itp. są umieszczone w licznych "mapach plików" PES 2011 dostępnych w Internecie.
W związku z powyższym, czy ktoś z Was ma jakiś pomysł, gdzie autor patcha mógł "powciskać" te stroje? Najbardziej oczywistym rozwiązaniem jest przejrzenie w GGS wszystkich plików znajdujących się w folderze "img" PES 2011, ale jest tego od groma. Może dobrym rozwiązaniem byłoby też napisanie do samego autora patcha?
Z góry dziękuję za wszelkie sugestie.