Dział Ogólny > PES 2011

Wszystko o trybie Master League - pytania, odpowiedzi i porady!

<< < (102/118) > >>

CelticGlasgow:
David Luiz dobry jest..
ja w Celticu gram takim ustawieniem
WILSON - Pepe/David Luiz -David Luiz/Majstorovic - Izaguirre
Luiz piłki czyści aż miło.Tylko u mnie był problem z pozyskaniem go , ale jednak się udało ;p

menkol:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDavid Luiz dobry jest..
ja w Celticu gram takim ustawieniem
WILSON - Pepe/David Luiz -David Luiz/Majstorovic - Izaguirre
Luiz piłki czyści aż miło.Tylko u mnie był problem z pozyskaniem go , ale jednak się udało ;p

--- Koniec cytatu ---
D. Luiz jest b.dobry tyle że mi nie chce przejsć.. ;/ cały czas mi pisze że nie ma szans na transfer .. za to kupiłem Suboticia, ale na razie go nie sprawdze bo Pepe i Showcross są w znakomitej formie  ;D po prostu nie do przejścia

Artur 7:
Tylko mnie nie zjedzcie, bo gram w ten tryb może 3h... Gram na Top Player, złożyłem oferte Pelemu na początku sezonu i od razu przyszedł... Nie wiem czy te transfery takie łatwe, czy może jest jakiś patch który od razu poprawił by te ceny zawodników, bo ktoś tam wspominał... Jak tak to prosiłbym o lnk. :)

Nederland:
Po prostu nie kupuj klasycznych zawodników, bo są niezrzeszeni i zawsze łatwo się ich nabywa. Zresztą skoro liczyłeś na nieudane negocjacje, to po co je w ogóle podejmowałeś?

Patch 1.03: REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Artur 7:
Ty, a gdzie ja napisałem że liczyłem na nieudane negocjacje...? Po prostu się zdziwiłem, że złożyłem ofertę takiemu zawodnikowi i już za chwile go miałem... Dzięki za patch.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej