Dział Ogólny > PES 2011

Wszystko o trybie Master League - pytania, odpowiedzi i porady!

<< < (104/118) > >>

Kalimoz:
Gram an FirePatch 1.6.3 na statystykach PSD. Gram ML Realem Madryt 1 sezon. Mam dylemat odnośnie lewego obrońcy.
Marcelo-87UM
Fábio Coentrão-89UM
Mając 2 takich lewych obrońców jeden musi grzać ławę a szkoda kasy na pensje i szkoda marnować gracza.
Który z nich lepiej się rozwinie?? Ja bardziej zostawił bym Fabio bo on nie chodzi tak strasznie do ataków tylko gra pomiędzy atakiem a obroną a Marcelo ma nastawienie OFF. Czekam na wasze podpowiedzi.

menkol:
też gram Realem na tym patchu i mam  drugi sezon. To ci powiem że Marcelo grał 60% meczy, Coentrao 40% i są na równi po 94 . więc radził bym Ci jednego wypożyczyć .. tak zrobiłem z Angelem i dostałem niezłą sumkę bo u mnie se dużo nie pograł ;) 

Kalimoz:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEteż gram Realem na tym patchu i mam  drugi sezon. To ci powiem że Marcelo grał 60% meczy, Coentrao 40% i są na równi po 94 . więc radził bym Ci jednego wypożyczyć .. tak zrobiłem z Angelem i dostałem niezłą sumkę bo u mnie se dużo nie pograł ;) 

--- Koniec cytatu ---
kogo masz za angela? u mnie angel ma najwięcej goli

CelticGlasgow:
Panowie , jaki polecacie Patch który ma aktualne składy , na którym jak będę grał w ML to nie będzie wywalało na pulpit ?
Chodzi mi o to , że jak będę zapisywał stan gry to nie będzie wywalało etc.

menkol:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEkogo masz za angela? u mnie angel ma najwięcej goli

--- Koniec cytatu ---
ja gram ustawieniem
w ataku Higuain Benzema i cofnięty Ronaldo . a na ławce mam jeszcze Navasa i Callejona

@up Fire Patch 1.6.3 dla mnie najlepszy  ;d

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej