Dział Ogólny > PES 2011

Wszystko o trybie Master League - pytania, odpowiedzi i porady!

<< < (108/118) > >>

rocket222:
Witam.
To mój pierwszy post na forum, używałem szukajki, ale nic mi nie wyszukała.
Otóż w PES2011 gdy przechodzę do nastepnego sezonu w Master League to piłkarze z którymi negocjowałem kontrakty(?) odchodzą bez żadnego powiadomienia, miałem 31 zawodników mam teraz 19...
Co z tym zrobić i o co chodzi?

surma90:
mam pytanko odnosnie MLO,jak zmienic pilke?bo ja ciagle gram ta samo czy w 5 lidze czy w 4 czy w 3,a widze ze ludzie graja innymi,gdy jestem gospodarzem ciagle ta sama gala,pomocy

Maczeta:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam.
To mój pierwszy post na forum, używałem szukajki, ale nic mi nie wyszukała.
Otóż w PES2011 gdy przechodzę do nastepnego sezonu w Master League to piłkarze z którymi negocjowałem kontrakty(?) odchodzą bez żadnego powiadomienia, miałem 31 zawodników mam teraz 19...
Co z tym zrobić i o co chodzi?

--- Koniec cytatu ---
może już nie miałeś kasy żeby ich opłacić ?
Albo nie zgodzili się na kontrakty

krolewski1902:
rocket222 ale negocjowales i przyjales ich warunki dotyczace pensji i kolejnych lat kontraktu czy tylko dostales powiadomienie ze chca przedluzyc i nie zaakceptowales ich warunkow, pisze tak bo wydaje mi sie smieszne ze az 12 zawodnikow odeszlo sobie ot tak.

lub tak jak pisze Maczeta nie miales kasy, pewnie przed okienkiem kogos sprowadziles oni Ci odjeli kase tylko ze to co Ci zostalo nie wystarczylo na podpisanie nowych umow.

CelticGlasgow:
Ja się zgłaszam z problemem co do wyboru piłkarzy :D
Gram Celtic Glasgow . Poszukuję Środkowego Napastnika , Pomocnika Lewego i Prawego i Środek obrony.
gram ustawieniem 4-3-3.
Zawodnika bym chciał takiego do 5/6mln.
proszę o jakieś dobre rady ;]
PS.Zawodnicy najlepiej do lat 25.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej